Foto info: “Bazeni Pastirište“

Ukupan broj pregleda:

Foto: Simple Look / Bazeni Pastirište
Foto: Simple Look / Bazeni Pastirište

U toku su završni radovi na izgradnji poluolimpijskog bazena na kupališnom kompleksu “Bazeni Pastirište“ u Svrljigu.

Inače, od ove kupališne sezone uvode se novine po pitanju cene karata, cene ležaljki i sl.

Internet portal “Svrljiške novine“ bagovremeno će vas obaveštavati o svemu.

Povezano

4 Komentari

  • Bravo Milija, a sad smeni Dejana Miletica koji ti je postavljao bazence ispred zgrade opstine.
    Ako ga ne smenis, narod ti nece oprostiti.

  • Upravu je pseudonim Tika ne samo Dejana iz vrtića nego i nesvršenog inžinjera elektronike Milančeta Kostića,Bobana Čipa i sve one koji su primljeni posle 5 oktobarske revolucije.Milijo nisi održao reč izbaci te žutaće iz opštone jer ništa ne rade a nemaju ni adekvatnu stručnu spremu za takva radna mesta već se samo šaltaju iz stranke u stranku,kako se menjala vlast u opštini.

  • Odgovor “Tiki“ i “Džodi“: posle dugog niza godina okrečene su radne prostorije (u 2010.g.), ishoblovan parket (posle 33-34 god.), ofarbana ograda, zamenjena spoljašnja stolarija, postavljena izolacija, uređena fasada, sanirana kotlarnica, zamenjen deo sprava u dvorištu, uređena prilazna staza, ofarbana unutrašnja stolarija, urađena nova krovna konstrukcija, obnovljen nameštaj u dečjim boravcima, uređene terase, unapređen proces vaspitno obrazovnog rada, nabavljena “pametna tabla“ koja se koristi u radu sa decom (jedan smo od retkih ustanova u Srbiji koja je koristi u radu), kupljen novi automobil kojim se prevoze deca sa seoskog područja, otvorene nove grupe u Drajincu, Niševcu (što podrazumeva i da je prostor u kojem deca borave opremljen), ovih dana otvara se i grupa u Grbavču, počinjemo dogradnju vrtiću čime se stvaraju uslovi za otvaranje još jedne vaspitne grupe (čime će biti povećan obuhvat dece i stvoreni uslovi za formiranje najmanje deset vaspitnih grupa)…. Dovoljno, drugari? 🙂

  • Milijinim botovima nikad nije dovoljno. Nemaju oni čime (a i ne treba) da razmišljaju već treba slepo da slede uputstva….

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *