Marketing

Želite da prodate Vaš proizvod brzo? Želite da plasirate vašu poruku javnosti? Želite da vaše saopštenje bude viđeno od strane više hiljada korisnika interneta?  Dobrodošli na portal ”Svrljiške novine”.

”Svrljiške novine” su za veoma kratko vreme dostigle ogroman publicitet. Aktivno informisanje građana od 2006. godine uslovilo je trenutnim statusom ovog medija.

Na mesečnom nivou otvori se više od 758.000 stranica i trenutno smo najzastupljeniji mediji u poređenju sa lokalnim tv i radio stanicama, ali i sa drugim medijima u regionu. Dnevno nas poseti par hiljada ljudi-čitalaca.

Naši čitaoci i Vaši potencijalni kupci su stanovnici cele Srbije, prevashodno južne i jugoistočne.
Gradovi i opštine iz kojih se posećuju Svrljiške novine: Svrljig, Niš, Beograd, Zaječar, Bor, Aleksinac, Kraljevo, Bajina Bašta, Užice, Pančevo, Bela Palanka, Loznica, Kragujevac…

Gradovi van granica naše zemlje iz kojih se posećuju Svrljiške novine: Udine, Friuli-Venezia Giulia, Stockholm, Stockholms Län, Chicago, Illinois, New York, Zurich, London, Berlin, Milano, Ljubljana, Novo Mesto, Rijeka, Zagreb, Brčko,Osijek itd…

Zemlje iz kojih se najčešće posećuju Svrljiške novine: Amerika, Švedska, Nemačka, Italija, Francuska, Makedonija, Hrvatska, BiH, Crna Gora, Grčka, Slovenija, Švajcerska, Austrija, Poljska, Rusija, Bugarska, Katar, Norveška, Australija.

Pored svega što Vam nudimo na portalu, vršimo usluge oglašavanja na društvenim mrežama Facebook, Twitter ali i izradu najkvalitenije audio i video reklame za Vašu firmu, grad, opštinu i sl.

Bilo bi nam drago da i sa Vama ostvarimo saradnju na koju ćemo biti ponosni.

DOKUMENTI ZA PREUZIMANJE:
Preuzmi Svrljiške-novine-CENOVNIK-18-05-2015

Marketing telefon: 064 006 2008