Svrljiški

Search
Close this search box.

Srednja stručna škola ,,Dušan Trivunac Dragoš”

Srednja stručna škola „Dušan Trivunac Dragoš“ predstavlja obrazovnu instituciju koja zauzima prestižnu poziciju u srcu grada, smeštena u njegovom najlepšem delu. Okružena prostranim dvorištem koje se elegantno spušta ka keju reke Svrljiški Timok, škola nudi idilično okruženje za učenje i razvoj.

Osnovna snaga naše škole leži u kvalitetu i posvećenosti našeg nastavnog osoblja. Njihova stručnost nije samo u akademskom znanju već i u neprekidnoj želji i sposobnosti da svoje veštine usavršavaju i prilagode novim izazovima. Cilj nam je da svaki učenik napusti školu ne samo sa temeljnim znanjem, već i sa razvijenim osobinama koje će im omogućiti da ostvare svoje ciljeve i doprinesu društvu.

Posebno smo ponosni na naš pristup individualizovanom obrazovanju, gde se nastava i aktivnosti prilagođavaju interesovanjima i potrebama naših učenika. Ovo podstiče saradnju i omogućava učenicima da istražuju i razvijaju svoje potencijale u potpunosti. Srednja stručna škola „Dušan Trivunac Dragoš“ je više od obrazovne ustanove; to je mesto gde se budući lideri i stručnjaci formiraju u inspirativnom i podržavajućem okruženju.

Informacije

Adresa

Gordane Todorović 2

Mesto

Svrljig

Pogledaj broj telefona