Search
Close this search box.
Zabava
Broj pregleda

DNEVNI HOROSKOP ZA 31. JUL 2023. GODINE

Podeli sa prijateljima:

OVAN

POSAO: Pet stvari od jednom neće izaći na dobro. Pod hitno napravite plan rada i krenite redom. LJUBAV: Malo ste se osamili. Partner želi razgovor da rešite probleme ukoliko ih ima. Oni koji nisu u vezi upoznaju interesantnu osobu.  ZDRAVLJE: Nervna napetost.

BIK

POSAO: Ukoliko je bilo nekih verbalnih sukoba to polako prolazi. Nemojte se zamarati nebitnim sitnicama.   LJUBAV: Pokušajte da na neki način pokažete malo više emocija. U ovom trenutku ste vi više voljeni nego suprotna strana.  ZDRAVLJE: Radite vežbe meditacije.

BLIZANCI

POSAO: Mlađe osobe isto tako i žene mogu biti vaši saradnici danas. Imate dobru komunikaciju sa njima. Kreativan rad.  LJUBAV: Osećanja su konfuzna. Partner govori jedno, a radi drugo.  ZDRAVLJE: Radite vežbe istezanja. Posebno za kičmu.

RAK

POSAO: Dosta razmišljate o novcu. Današnji dan je dobar za rad sa energičnim osobama, poput Ovna, Škorpije.  LJUBAV: Slobodan Rak ima priliku da na nekoj kućnoj žurci upozna voljenu osobu.   ZDRAVLJE: Teškoće u grudima, stomak osetljiv.

LAV

POSAO: Nećete imati stresne momente. Baš naprotiv, saradnja na sve strane. Dobar odnos sa klijentima koji dolaze iz zemlje i inostranstva.  LJUBAV: U slučaju da ste u svađi sa partnerom, najbolje je da se povučete, sačekajte par dana da prođe, ponovo uspostavite kontakt.  ZDRAVLJE: Ako želite da eliminišete negativnost iz organizma onda za vas su vežbe yoge.

DEVICA

POSAO: Današnji dan je predstavljen danom akcije. Imate slobodu da radite i pravite plan rada kako god želite.  LJUBAV: Promenite nešto kod sebe da biste bili zanimljivi partneru. Možda neki novi komad odeće bi pokazao vašu energičnost.  ZDRAVLJE: Ako imate problem sa samopuzdanjem koristite tonove zelene boje, kao garderoba ili neki simbol.

VAGA

POSAO: Dobar dan za one Vage koje se bave poslovima mašina, prevoza robe, usluga. Novac vam ide preko osobe rođene u znaku Jarac.  LJUBAV: Emotivno ste u dobrom stanju i možete da računate na dan koji vam donosi sreću u ljubavi.  ZDRAVLJE: Potrebno vam više odmora.

ŠKORPIJA

POSAO: Ako očekujete rešavanje nekretnina, morate da sarađujete sa uspešnijim advokatima poput Strelca ili Jarca. Dobar glas vas očekuje.  LJUBAV: Moći ćete sve da podnesete, ali preljubu nikako.  ZDRAVLJE: Niste raspoloženi ako nemate dovoljno ljubavi.

STRELAC

POSAO: Ulažete poslednji atom snage da završite sve što vam je potrebno. Vaša ideja ima smisla.  LJUBAV: Imate sreće. Nije vam potrebno da se previše trošite u ljubavi, kada partner sam dolazi na svoje.  ZDRAVLJE: Obratite pažnju na oči ili levo uho.

JARAC

POSAO: Poslovna ideja je najvažnija. Ako budete uspešni u pregovorima, imaćete dobre ugovore i zaradu.  LJUBAV: Emotivno brinete da li ćete izdržati pritisak osobe koja je pored vas. Budite neko ko voli sebe i bližnjega svoga.  ZDRAVLJE: Stalno vam varira krvni pritisak.

VODOLIJA

POSAO: Pomozite sebi, obnovite stare kontakte sa Lavom ili Bikom. Oni su dobri katalizatori za novac.  LJUBAV: Možete ući u vezu sa osobom koja je otvorenog duha i dosta putuje po svetu.  ZDRAVLJE: Usporen metabolizam.

RIBE

POSAO: Bolje finansije od početka današnjeg dana. Završićete posao koji čeka duži period.  LJUBAV: Emotivno ste u vezi sa osobom koja je energetski jaka ali ipak stiže pored svojih poslovnih obaveza i vama da se posveti.  ZDRAVLJE: Dobro se osećate, imate pozitivne misli.

Tekst: Lepa&Srećna

 Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte… posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Lokalni izbori 2024

Ovo su kandidati za odbornike GG Pokret za spas Svrljiga

Sportske vesti

FK Svrljig osvojio nova tri boda

Lokalni izbori 2024

Saopštenje koalicijie ,,Aleksandar Vučić – Svrljig sutra”

Lokalni izbori 2024

Dragi Svrljižani i Svrljižanke, ZNAMO SE!

Politički život

ŠTAND SRPSKE NAPREDNE STRANKE SVRLJIG

Info

Svrljižanin novi rektor Univerziteta u Nišu

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano