Search
Close this search box.
Broj pregleda

Đorđe Irić novi predsednik rukometnog kluba ”Progres”

Podeli sa prijateljima:

Na izbornoj Skupštini RK ”Progres” odlukom većine za novog predsednika kluba imenovan je Đorđe Irić.

Foto: Jovica Miladinović / Đorđe Irić
Foto: Jovica Miladinović / Đorđe Irić

Irić, dugogodišnji igrač i saradnik kluba, uz zahvalnost na ukazanom poverenju Skupštini RK ”Progres” istakao je da će doći do mnogih promena u klubu, prvenstveno na poljima timskog rada, ali i bolje saradnje i komunikacije sa lokalnom samoupravom kako bi Klub mogao da poboljša uslove rada.

Novoizabrani predsednik kaže da će zadatak svih u klubu biti i promene u A timu, koje će naknadno javnosti biti poznate.

RK PROGRES3Cilj nam je ulazak u viši rang. ”Progres” koji je osnovan 1969. godine zaslužuje da se izbori za bolji plasman, rekao je Irić i dodao da su najzaslužniji za opstanak Kluba Dragan Obradović i Dragan Savić.

Inače, izbornoj Skupštini prisustvovalo je 27 članova i delegata.

Vredno je spomenuti da su izabrana i dva potpredsednika Dragan Savić i Milen Vučković, sportski direktor Dragan Obradović, gen.sekretar Nikola Vasić, dok će upravni odbor činiti Đorđe Irić, Dragan Savić, Milen Vučković, Jovica Ilić, Dragan Obradović, Tarzan Asanović i Zlatimir Bogdanović.

6 Komentara

  1. Konacno izabran neko ko moze nesto da uradi za ovaj klub.Konacno da se Kokica i Kesa sklone i prepuste klub mladjim,odgovornim i postenim ljudima.Sve cestitke i puno srece u daljem radu!

  2. Ako budes dobar kao sto si bio golman smesi ti se lepa buducnost!Secam se samo dok smo igrali zajedno da si imao cak i po 35 odbrane po utakmici a da je to sve belezio ako se ne varam sportski direktor Misa.Tad smo imali najacu ekipu u regionu sto vam i sad zelim da postignete.

  3. Djole najiskrenije ti zelim mnogo uspeha i da rukometnom klubu vratis staru slavu koju je imao.Bice to tesko bez para ali s obzirom da imas dobru saradnju sa lokalnim vlastima bice para u to ne sumnjam:)!

  4. Znam da si posten i vredan ali dzaba ti sve to dok je Kokica u klub.On ce da te pojede a na tebi ce biti da mu das i nesto da popije.On je parazit i sve sto dotakne on unisti.Zbog njega i vlast nije davala dovoljno para za rukomet jer znaju gde ce te pare da zavrse.Ako mislis nesto ozbiljno da uradis moras da dovedes 4-5 igraca i dobrog trenera a uspeh ce sam po sebe doci.

  5. Marka Nikodijevica za trenera!Mlad decko,zavrsio dif a pritom je kulturan i lepo vaspitan.Jedino takav trener moze da ima autoritet i postovanje od igraca.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Vrbica

Obeležavamo Lazarevu subotu

Politika

Završena rasprava poslanika o izmenama Zakona o lokalnim izborima, glasanje zakazano za sutra

Radno proleće

Završeno asfaltiranje dela ulice 13. oktobra u Svrljigu

Svaka čast

Rekordan odziv svrljiških humanista: Akcija dobrovoljnog davanja krvi okupila 70 davaoca

Uređenje zelenila

Radnici JKSP Svrljig u akciji: Uređuju zelene površine duž ulice Vasilija Anđelkovića Albanca

IZBORI

LOKALNI IZBORI – SVRLJIG 2024: Lokalni izbori 2. juna

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano