Raspisana javna nabavka

SVRLJIG USKORO DOBIJA NOVO LICE! Novi trotoari, pešačke staze, rampe za osobe sa invaliditetom

Broj pregleda

Opština Svrljig prošlog meseca raspisala je javnu nabavku kojom je predviđena rekonstrukcija trotoarra, izgradnja pešačkih staza i rampi za invalide.

Ulica Vase Albanca, arhivska fotografija, Redakcija
Ulica Vase Albanca, arhivska fotografija, Redakcija

Naime, opština će finansirati rekonstrukciju leve strane trotoara u ulici Stavre Partizana, od početka ulice do raskrsnice sa ulicom Desanke Maksimović, u dužini od 384 metara. Takođe, radiće se rekonstrukcija leve strane trotoara u ulici Gordane Todorović, kod vrtića,  od početka ulice do kraja bedema, u dužini od 215 metara, a biće rekonstruisana i desna strana trotoara u Prvomajskoj ulici, od početka raskrsnice sa ulicom Riste Vujoševića, u dužini od 405 metara.

Ovom javnom nabavkom predviđena je i rekonstrukcija pešačke staze sa leve strane Svrljiškog Timoka, od mosta na ulici Riste Vujoševića do tržnog centra u Prvomajskoj ulici, u dužini od 240 metara.

U Ulici Radetovoj biće rekonstruisana leva strana trotoara i biće izgrađena rampa za lica sa posebnim potrebama, od mosta na 60 metara.

REKONSTRUKCIJA U BROJKAMA: 

TROTOAR U ULICI STAVRE PARTIZANA 384 m;
TROTOAR U ULICI GORDANE TODOROVIĆ 215 m;
TROTOAR U ULICI PRVOMAJSKOJ 405 m;
PEŠAČKA STAZA NA BEDEMU 240 m;
TROTOAR I RAMPA NA 60 m.

UKUPNO ZA REKONSTRUKCIJU: 1.304 m.

Pročitajte i

Razbiglava, foto: Svrljiške novine

Radovi kod Razbiglave, vozite oprezno

Ovih dana ,,Trace“ obavlja radove na rekonstrukciji deonice puta kod Razbiglave, pa se preporučuje svim vozačima da prilagode brzinu vožnje uslovima na putu. Trenutno je

Trotoari, Prvomajska ulica, foto: M.M.

Asfaltirani trotoari u Prvomajskoj ulici

Prethodnih nedelja završeni su radovi na asfaltiranju trotoara u Prvomajskoj ulici. Uređenje trotoara završeno je neposredno pre završnih radova na izgradnji mosta preko Svrljiškog Timoka.