Search
Close this search box.
Radovi
Broj pregleda

Miletić i Lazarević na sastanku u JP ,,Putevi Srbije”

Podeli sa prijateljima:

Narodni poslanik Milija Miletić i predsednica Skupštine opštine Svrljig Tatjana Lazarević sastali su se u Beogradu sa Zoranom Stojisavljevićem, izvršnim direktorom Sektora za održavanje državnih puteva kako bi razgovarali oko radova i zajedničkim potrebama izgradnje u Svrljigu i na jugoistoku Srbije. 

Sastanak u Beogradu, foto: Miletić, privatna arhiva
Sastanak u Beogradu, foto: Miletić, privatna arhiva

Miletić je ovom prilikom insistirao da se veća pažnja posveti jugoistoku Srbije, pogotovu Svrljigu i manjim mestima prilikom planiranja budućih rekonstrukcija i izgradnja saobraćajnica.

Inače, Miletić je prethodnih dana obilazio svrljiška gradilišta i ulice koje su asfaltirane u prethodnom periodu kako bi se uverio u kvalitet izvršenih radova i razgovarao sa građanima.

Miletić je ponovio da će od nadležnih, kao i od izvođača i nadzora tražiti da se provere detaljno svi obavljeni radovi, a  ukoliko se ustanovi da negde ima propusta, na primer kao u ulici 6. ličke divizije, kod parka, gde se asfalt nakon samo nekoliko dana iskopao i oštetio, da ponovno asfaltiraju i rekonstruišu trase i to o trošku izvođača ili lica za koje se utvrdi da je napravilo propust. 

Takođe, Miletić je zatražio da se izvrši komisijska provera i na ostalim lokacijama gde je ove godine izvršena rekonstrukcija i izgradnja.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Neverovatno

Najveći broj požara u Srbiji ovog proleća evidentiran u Svrljigu

Nedelja

Zajednički koncert KUD ,,Svrljig” i KUD ,,Prekonoga”

Odlično!!!

Srednja škola u Svrljigu dobija novi smer, ovo je ODLIČNA VEST!

Odlično!

POTPISANO: 10 MILIONA STIŽU U SVRLJIG ZA IZGRADNJU NOVE ZGRADE

Pripremni radovi

Kreće izgradnja parking prostora pored pružnog prelaza

Dobre vesti

Asfalt stigao u Crnoljevicu, asfaltirane dve ulice (FOTO+VIDEO+IZJAVA)

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano