Search
Close this search box.
Savladale OKK ,,Paraćin''
Broj pregleda

KOŠARKAŠICE PONOVO BLISTAJU! SVAKA ČAST!

Podeli sa prijateljima:

Košarkašice KK ,,Svrljig” upisale su novu pobedu u 4. kolu ,,Prve ženske regionalne lige jug” nad ekipom OKK ,,Paraćin” iz Paraćina. 

KK ,,Svrljig'', foto: KK ,,Svrljig'' - arhiva
KK ,,Svrljig”, foto: KK ,,Svrljig” – arhiva

Svrljiške košarkašice uspele su da savladaju OKK ,,Paraćin” rezultatom 73:70, u četvrtom kolu prve lige i zauzmu visoko 4. mesto u ligi.

Na prvoj poziciji je ekipa KK ,,Sistem 2000”, dok drugo i treće mesto sa istim brojem bodova dele KK ,,Trstenik” i UŽKK ,,Student 2”.

kosarka tabela

Kao što sam nagovestio na početku sezone, mi smo starije za godinu dana u seniorskoj košarci. Ušli smo u drugu sezonu i ja kao trener imam samo reči hvale za moje košarkašice. Svo strpljenje i čekanje pri sazrevanju mojih igračica počinje da dolazi do izražaja. Mi vredno radimo savkog dana, a sav taj trud nam daje pozitivne rezultate, kaže trener košarkašice KK ,,Svrljig” Igor Radivojević.

Trener, foto arhiva, KK ,,Svrljig''
Trener, foto arhiva, KK ,,Svrljig”

Radivojević kaže da je Košarkaški klub ,,Svrljig” u prethodna četiri kola imao veoma težak raspored mečeva, ali da su rezultati zadovoljavajući.

U prva četiri kola imali smo, može se reći, najteži raspored i ostvarili dobar rezultat – dve pobede i dva poraza, a to je svakako pozitivan rezultat za naš klub. Cilj kluba je da ove godine budemo među prve četiri ekipe u ligi kao i da ostvarimo dobru poziciju za Plej off, u samoj završnici sezone. Sve to može da se ostvari, ali za to će nam trebati i malo sreće i svakako da nas zaobiđu neželjene povrede. Ovom prilikom zahvalio bih se svim prijateljima kluba koji pomažu klub kao i generalnom pokrovitelju Opštini Svrljig, kaže Radivojević.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Lokalni izbori 2024

POKRET ZA SPAS SVRLJIGA: U subotu predizborni skup i koncert u gradskom parku

Sport

FK Svrljig izborio opstanak u Zoni Centar

Lokalni izbori 2024

ZNAMO SE: Razgovor sa građanima na zelenoj pijaci

40 godina od osnivanja

Obeležen Dan SŠ ,,Dušan Trivunac Dragoš” Svrljig

Odlična vest

Akcija ,,Na dinar – pet dinara” započeta u opštini Svrljig

Sportske vesti

Istorijska utakmica: Posle 47 godina sastali se ponovo SVRLJIG I PARTIZAN!

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano