Search
Close this search box.
Savladale OKK ,,Paraćin''
Broj pregleda

KOŠARKAŠICE PONOVO BLISTAJU! SVAKA ČAST!

Podeli sa prijateljima:

Košarkašice KK ,,Svrljig” upisale su novu pobedu u 4. kolu ,,Prve ženske regionalne lige jug” nad ekipom OKK ,,Paraćin” iz Paraćina. 

KK ,,Svrljig'', foto: KK ,,Svrljig'' - arhiva
KK ,,Svrljig”, foto: KK ,,Svrljig” – arhiva

Svrljiške košarkašice uspele su da savladaju OKK ,,Paraćin” rezultatom 73:70, u četvrtom kolu prve lige i zauzmu visoko 4. mesto u ligi.

Na prvoj poziciji je ekipa KK ,,Sistem 2000”, dok drugo i treće mesto sa istim brojem bodova dele KK ,,Trstenik” i UŽKK ,,Student 2”.

kosarka tabela

Kao što sam nagovestio na početku sezone, mi smo starije za godinu dana u seniorskoj košarci. Ušli smo u drugu sezonu i ja kao trener imam samo reči hvale za moje košarkašice. Svo strpljenje i čekanje pri sazrevanju mojih igračica počinje da dolazi do izražaja. Mi vredno radimo savkog dana, a sav taj trud nam daje pozitivne rezultate, kaže trener košarkašice KK ,,Svrljig” Igor Radivojević.

Trener, foto arhiva, KK ,,Svrljig''
Trener, foto arhiva, KK ,,Svrljig”

Radivojević kaže da je Košarkaški klub ,,Svrljig” u prethodna četiri kola imao veoma težak raspored mečeva, ali da su rezultati zadovoljavajući.

U prva četiri kola imali smo, može se reći, najteži raspored i ostvarili dobar rezultat – dve pobede i dva poraza, a to je svakako pozitivan rezultat za naš klub. Cilj kluba je da ove godine budemo među prve četiri ekipe u ligi kao i da ostvarimo dobru poziciju za Plej off, u samoj završnici sezone. Sve to može da se ostvari, ali za to će nam trebati i malo sreće i svakako da nas zaobiđu neželjene povrede. Ovom prilikom zahvalio bih se svim prijateljima kluba koji pomažu klub kao i generalnom pokrovitelju Opštini Svrljig, kaže Radivojević.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Politika

Miletić se sastao sa Dačićem

Ul. Ljubovačka

Prekid vodosnabdevanja

Neverovatno

Najveći broj požara u Srbiji ovog proleća evidentiran u Svrljigu

Nedelja

Zajednički koncert KUD ,,Svrljig” i KUD ,,Prekonoga”

Odlično!!!

Srednja škola u Svrljigu dobija novi smer, ovo je ODLIČNA VEST!

Odlično!

POTPISANO: 10 MILIONA STIŽU U SVRLJIG ZA IZGRADNJU NOVE ZGRADE

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano