Nove akcije

Predsednica opštine sa predsednicima mesnih zajednica o novim projektima

Broj pregleda

Juče se o novim projektima i radovima koji se pripremaju za narednu godinu razgovaralo u sali SO Svrljig, na sastanku predsednika mesnih zajednica i predsednice opštine Svrljig Jelene Trifunović. 

Predsednici MZ sa teritorije Svrljiga, foto: M.P.
Predsednici MZ sa teritorije Svrljiga, foto: M.P.

Putna infrastruktura, vodovod, atarski putevi i akcija ,,Na dinar, pet dinara“, bile su samo neke od tema sa sastanka koji je vodila predsednica opštine Svrljig Jelena Trifunović sa predsednicima mesnih zajednica.

Predsednici MZ sa teritorije Svrljiga, foto: M.P.
Predsednici MZ sa teritorije Svrljiga, foto: M.P.

Dosta je urađeno proteklih godina u selima, radiće se i ubuduće, poruka je sa jučerašnjeg sastanka.

Predsednici mesnih zajednica imali su priliku da sa predsednicom naprave plan za narednu godinu, u kojoj će se raditi mnogo više nego lane.

Najzanimljivija tema bila je predstojeća akcija ,,Na dinar, pet dinara“, koja je pomogla da prethodnih godina seoska infrastruktura bude unapređena, te da sela dobiju puteve, vodu, popravljene seoske domove i kancelarije i sl.

Sela nisu zaboravljena, nećemo ih zaboraviti i zapostaviti. Ulaže se u grad, ali i u sela, rečeno je na sastanku.

Pročitajte i

Od 9 do 14h pojedina sela bez struje

Kako namje saopšteno iz Elektrodistribucije Svrljig, zbog radova na seči rastinja u zoni dalekovoda bez struje će ostati pojedina sela.  Naime, radovi se izvode u

APEL ZA ŠTEDNJU VODE ZA PIĆE

Zbog svakodnevnog smanjenja izdašnosti izvorišta i pojave nestašice vode za piće u višim delovima Svrljiga, molimo građane da vodu iz vodovoda koriste namenski odnosno samo