Obaveštenje

Mogući prekidi u radu portala ,,Svrljiške novine“

Broj pregleda

Poštovani, obaveštavamo vas da su mogući kratkotrajni prekidi u radu našeg portala www.svrljig.info zbog redovnog održavanja i nadograđivanja hostinga zbog novina koje vas očekuju u narednim danima. Nesmetano praćenje video priloga, štampanog materijala i elektronskih vesti biće dostupno na portalu ,,Svrljiške novine“ koji će moći da se pokreću veoma brzo i jednostavno.

sv

Nakon završenih radova možete očekivati i novi – modernizovaniji izgled samog portala.

Takođe, obaveštavamo vas da od 19. avgusta na portalu ,,Svrljiške novine” možete da komentarišete isključivo ukoliko ste ulogovani putem Fejsbuk profila. Smatramo da je to najbolji način – kako za ljude koji redovno posećuju portal, tako i za komentarisanje jer će opcija komentarisanja preko FB biti veoma lakša i pristupačnija za sve korisnike, pogotovu za stariju populaciju. Takodje, svi komentari koji budu objavljivani sa lažnih profila biće obrisani, a korisnici automatski BANOVANI.

Komentari koji su objavljivani na portalu putem aplikacije – ostaju na portalu.

Opcija komentarisanja biće dostupna u toku dana.

Hvala na razumevanju. 
Redakcija portala

Pročitajte i

SVRLJIŠKE NOVINE TRAŽE SARADNIKA

Ukoliko želite da se pridružite novinarskoj ekipi ,,Svrljiške novine“ i izveštavate iz Svrljiga i okoline i ujedno unapredite informisanje građana naše opštine, ali i ostatka