MINISTAR ODBRANE U SVRLJIGU

Obeležen Dan opštine Svrljig

Broj pregleda

Svečanom sednicom SO Svrljig danas je obeležen Dan opštine Svrljig. Dan opštine Svrljig obeležava se u znak sećanja na dan kada je 1833. godine Svrljiška nahija postala deo Kneževine Srbije. 

DAN-OPSTINEDanu opštine  pored mnogobrojnih gostiju i zvanica iz Srvrljiga i regiona, prisutvovao je i ministar odbrane Bratislav Gašić.

dan-opstine-svrljig-b.gasic

Svim građanima opštine Svrljig čestitam Dan opštine. Saradnja sa opštinom Svrljig je jako dobra jer ova Vlada jako puno polaže u podizanju poljoprivrede i oživljavanju sela, rekao je Gašić i dodao da je u periodu od 2000. do 2012. godine potpuno izgubljena poljoprivreda u Srbiji – lošim odnosom države prema poljoprivrednicima.

dan-opstine-svrljig

Svečanu sednicu otvorio je predsednik Skupštine opštine Svrljig Nebojša Antonijević, a prisutnim mnogobrojnim gostima obratili su se predsednica opštine Svrljig Jelena Trifunović i narodni poslanik Milija Miletić.

d

Plakete i pohvalnice povodom Dana opštine dobitnicima uručili su predsednica opštine Jelena Trifunović i narodni poslanik Milija Miletić.

U drugom delu svečane sednice nastupili su igrači KUD „Svrljiga“, učenici Osnovne škole i crkveni hor “Kostadin Čtec“.

Pročitajte i

Dan opštine Svrljig, foto: M. Miladinović

Svečano obeležen Dan opštine Svrljig

Juče je svečanom sednicom u sali OŠ ,,Dobrila Stambolić“ obeležen Dan opštine Svrljig. Ovaj dan se obeležava u znak sećanja kada se svrljiška nahija priključila

1 Komentar

  • Cestitke povodom dana opstine i sve pohvale opstinskom rukovodstvu i lepoj predsednici. Samo tako nastavite, imate podrsku vecine.

Komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *