Đaci prvaci posetili opštinski parlament

DEČJA NEDELJA

U okviru obeležavanja Dečije nedelje đaci prvaci osnovne škole ”Dobrila Stambolić” posetili su opštinski parlament.

DJACI

Učenici prvog razreda Osnovne škole danas su posetili predsednicu opštine Svrljig, Jelenu Trifunović, koja ih je kasnije upoznala sa radom Skupštine i odbornicima svrljiškog parlamenta.

Deca-u-parlamentu

Upravo ste čuli kada smo doneli Odluku koja ide vama u korist po kojoj izdvajamo sredstva za besplatnu užinu i udžbenike za svako treće dete. Takođe, odvojena su određena novčana sredstva za vaše novogodišnje poklone koji će vam biti uručeni u decembru, rekla je predsednica opštine Svrljig Jelena Trifunović.

Predsednica je u pozdravnoj čestitki poručila svrljiškoj deci da budu dobri đaci i da nižu samo dobre ocene u školi.

Odbornici-i-deca

Prvoracima su prigodne poklone u znak obeležavanja Dečje nedelje uručili predsednica opštine Jelena Trifunović i narodni poslanik Milija Miletić, a nakon toga usledilo je zajedničko fotografisanje ispred zgrade opštine.

Povezano

4 Komentari

  • Zašto građani najbednije opštine da plate odbornicima put u Beograd da gledaju paradu. Pola od njih se krilo kad je se branila ova država a sad bi da gledaju paradu.

  • Danas su deca postigla neverovatan uspeh posetivsi Opstinu i upoznavsi odbornike – vrlo ucene i pismene ljude,nemam reci…sta ce deca uopste tamo,cemu..i ja sam nekada isla u skolu,ali nismo posecivali Opstinu,vec su nas vodili na izlete,isli smo da posecujemo pecine,manastire…ali naravno tada nije ni vladala Seljacka stranka.Uzas!!!

  • U;e decu da odmah budu pioniri maleni!

  • prelepo.

Komentar

Your email address will not be published.