Svrljiške novine

CRVENI KRST SVRLJIG
Broj pregleda

Potrebna hrana za bebe i voda

Poverenik Crvenog krsta Svrljig, Stevan Stojanović, istakao je danas da se prilikom prikupljanja humanitarne pomoći dostavlja isključivo konzervirana hrana, hrana za bebe, hemija i pijaća voda.

STEVAN STOJANOVIC

Crveni krst Svrljiga apeluje na lokalno stanovništvo koje aktivno učestvuje u akciji prikupljanja humanitarne pomoći da  narednih desetak dana ne dostavlja odeću i obuću prvenstveno zbog klasifikacije robe a potom i zbog nemogućnosti brze isporuke ugroženima.

Akcija je pokrenuta u prikupljanju određenih artikala kao humanitarna pomoć za ugroženo stanovnoištvo. Do sada prikupljena je velika količina robe i nemoguće je odmah distribuirati, iz tih razloga nastavljamo akciju prikupljanja samo najpotrebnije pomoći, odnosno konzervirane hrane, hrane za bebe i vode. Što se tiče higijene, sva sredstva su neophodna, ističe Stojanović.

ck

Stojanović kaže da je procena Crvenog krsta Srbije da je potreba za svim artiklima, a posebno za odećom i obućom, biti potrebna tek nakon ulaska ugroženog stanovništva u svoje domove.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

PU ,,Poletarac'' Svrljig
NAJČITANIJE DANAS

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *