Search
Close this search box.
Broj pregleda

Problem kanalizacije

Podeli sa prijateljima:

sanacija cijevi01Delegacija gradjana Lukavičke i ulice Mladenove iz svrljiškog naselja Lukavica,danas je zatražili prijem kod predsednika opštine Milije Miletića radi rešavanja komunlanih problema na svom području.

Konkreno reć je o fekalnoj  kanalizaciji u ovim dvema ulicama koja se iz okolnih kuća sliva u potok.U ostalim godišnjim dobima to otuče ali preko leta problem se aktuelizuje jer potok presuši pa se sve zadržava ljudima ispred kuća i stvara poteškoće  te  su došli da pomognemo u rešavanju problema.Istini za volju budžetom za ovu godinu ovo ulaganje nije predviđeno ali verujem da će mo problem ipak rešiti rebalansom budžeta.

Sastanku je prisustvovao i direktor Direkcije za izgradnju grada i odmah će se pristupiti pripremama da se problem što hitnije reši,kaže predsednik opštine Milija Miletić.Prema navodima direktora Direkcije za izgradnju ing.Ivana Božinovića,u Lukavičkoj ulici treba da se izgradi  oko 500 metara a u Mladenovoj ulici 210 metara fekalne kanalizacije.

Vrednost radova procenjuje se na oko pet miliona dinara. Jedan projekta je već gotov i radovi u Mladenovoj ulici će biti završeni u narednih 90 dana a potom sledi gradnja i u Lukavičkoj ulici.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Politika

Završena rasprava poslanika o izmenama Zakona o lokalnim izborima, glasanje zakazano za sutra

Radno proleće

Završeno asfaltiranje dela ulice 13. oktobra u Svrljigu

Svaka čast

Rekordan odziv svrljiških humanista: Akcija dobrovoljnog davanja krvi okupila 70 davaoca

Uređenje zelenila

Radnici JKSP Svrljig u akciji: Uređuju zelene površine duž ulice Vasilija Anđelkovića Albanca

IZBORI

LOKALNI IZBORI – SVRLJIG 2024: Lokalni izbori 2. juna

Obaveštenje

Preventivni pregledi za otkrivanje kardiorenalnog sindroma u Domu zdravlja Svrljig

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano