Problem kanalizacije

Broj pregleda

sanacija cijevi01Delegacija gradjana Lukavičke i ulice Mladenove iz svrljiškog naselja Lukavica,danas je zatražili prijem kod predsednika opštine Milije Miletića radi rešavanja komunlanih problema na svom području.

Konkreno reć je o fekalnoj  kanalizaciji u ovim dvema ulicama koja se iz okolnih kuća sliva u potok.U ostalim godišnjim dobima to otuče ali preko leta problem se aktuelizuje jer potok presuši pa se sve zadržava ljudima ispred kuća i stvara poteškoće  te  su došli da pomognemo u rešavanju problema.Istini za volju budžetom za ovu godinu ovo ulaganje nije predviđeno ali verujem da će mo problem ipak rešiti rebalansom budžeta.

Sastanku je prisustvovao i direktor Direkcije za izgradnju grada i odmah će se pristupiti pripremama da se problem što hitnije reši,kaže predsednik opštine Milija Miletić.Prema navodima direktora Direkcije za izgradnju ing.Ivana Božinovića,u Lukavičkoj ulici treba da se izgradi  oko 500 metara a u Mladenovoj ulici 210 metara fekalne kanalizacije.

Vrednost radova procenjuje se na oko pet miliona dinara. Jedan projekta je već gotov i radovi u Mladenovoj ulici će biti završeni u narednih 90 dana a potom sledi gradnja i u Lukavičkoj ulici.

Pročitajte i

Komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *