Veće smenilo Gajića

Broj pregleda

goran gajić smenjen Članovi opštinskog Veća opštine Svrljig na svojoj četvrtoj redovnoj sednici u novom sazivu razmatrali su zahtev predsednika Skupštine opštine i zaključak Skupštine o primedbama na rad opštinske Uprave Svrljig.
Jednoglasnom odlukom većnika donet je zaključak da saradnja Skupštine opštine i opštinske Uprave može I mora biti na višem nivou i ažurnija, a kao logična posledica dosadašnjeg rada, a po predlogu Većnika Milomira Ilijića, razrešen je dužnosti načelnik opštinske Uprave, Goran Gajić.
gajić i dejana mitić
Odlukom Veća dužnost načelnika, do izbora novog rukovodioca opštinske Uprave, obavljaće zamenik Dejana Mitić.
Prema navodima predsednika opštine i predsednika opštinskog Veća, Milije Miletića, razrešeni načelnik će biti rasporedjen na radno mesto adekvatno njegovoj stručnoj spremi.

Pročitajte i

5 Komentar

  • Bravo to CENZURISANO i treba da se najuri

  • Ovo je smesno,a jos smesnija je sadasnja lokalna vlast

  • Ne shvatam razlog Gajićeve smene. Koje je obrazloženje svega? Čovek je stručan, pametan, inteligentan, otkrio je kriminal u onoj ustanovi. To je glavni i jedini razlog njegovog razrešenja. Strah od istine. Neka se više niko ne čudi što pametni ljudi odlaze iz Svrljiga. Ne može politička ili kakva već druga moć da nadomesti nedostatak elementarnih ljudskih vrednosti. Ova skupina ljudi, koja sebe naziva vlašću ima ozbiljan problem sa prihvatanjem te činjenice. Smenom načelnika se ne može prikriti sopstvena odgovornost.

  • Vidite samo TI VECNICI kako glasaju-nesmeju da dignu glavu i pogledaju nacelnika Gajica u oci.Digli su samo drhtavu ruku uvis plaseci se Srbe pekara.Da nisu izglasali tu smenu nacelnika pekar bi izaso iz selske koalicije i opet bi Cumi bio na 0. Ovo Dobriju( DSS) nije trebalo, jedinom malo pismenijem coveku medju ovim likovima. Sramota za postenu stranku DSS sta im rade njihovi odbornici u SO Svrljig praveci koaliciju i vrsenje vlasti sa izmisljenom strankom USS.Kazu neki da je skracenica USS- Usrasmo Se Skroz ???

    GAJICU RAZBUCAJ TU GRUPU .IMAS PODRSKU GRADJANA SVRLJIGA-onih malo svesnih i savesnih.

  • Ovo je smesno,a jos smesnija je sadasnja lokalna vlast

Komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *