Interesovanje onih koji bi želeli da pomognu je veliko, samim tim odlučeno je da se pokrene akcija izgradnje nove kuće porodici Vučković iz Drajinca.

Jedan poznati srpski političar, koji je želeo da ostane anoniman, spreman je da pomogne u ovoj akciji, prenosi list ”Alo!”.

Nije mi važan publicitet i molim vas da ne objavljujete moje ime. Želim da pomognem jer me je potresla tužna životna priča ove nesrećne devojke. Nadam se da nisam usamljen u toj nameri, rekao  je u telefonskom razgovoru političar.

Inače, nesrećna Zorica i dalje živi u lošim uslovima. Spava u istoj ,odnosno i jedinoj čitavoj sobi,  sa svojim ocem.

Privatna fasaderska radnja „Zidar“ iz Svrljiga ponudila je da besplatno uradi sve građevinske poslove. Sad nam je pored novca potreban i građevinski materijal. Treba raditi brzo ne bi li se Vučkovići što pre uselili u novi dom – rekao je za novine ”Alo!” većnik opštine Svrljig, Marko Mladenović.

Broj žiro računa kod Poštanske štedionice na koji se može uplatiti pomoć je 200-61003649-42. Zainteresovani koji žele da doniranjem građevinskog materijala pomognu u izgradnji nove kuće za Zoricu Radojčić za bliže informacije treba da pozovu brojeve 018-821-018 ili 063-8670315.