(NE)OČEKIVANO

Slabo interesovanje za kulturni program?

Ukupan broj pregleda:

Juče je u svrljiškoj bioskopskoj sali održana predstava – monokomedija “Stane piroćanac“ u izvođenju Dragoslava Savića Safe. Predstavu je pratio veoma mali broj Svrljižana.

Stane-pirocanac

Popularna monokomedija “Stane piroćanac“ predstavljena je prvi put juče u Svrljig, a interesovanje za ovu predstavu bilo je ispod svakog očekivanja. Naime, „Stane Piroćanac“ je predstava koja od svoje premijere 24. januara, stalno puni sale pozorišta južne Srbije i gde je smeh i dobar provod uvek zagarantovan, ali na žalost, to nije bio slučaju u Svrljigu jer je predstavu pratilo svega 50 posetilaca.

Gledaoci

Direktor Centra za turizam, kulturu i sport Zoran Gavrilović kaže da je očekivao veću posećenost, s obzirom da je ulaz bio potpuno besplatan a predstava zanimljiva.

slobodna-mesta

Inače, bioskopska sala koja je u sklopu Centra za turizam, kulturu i sport je jedina sala ovakvog tipa, u kojoj mogu, bar još uvek jer je u veoma lošem stanju, da se odigravaju pozorišne predstave.

4 Komentara

 1. Boki

  03/05/2014 u 23:06

  Odlična predstava! Dođite nam opet!!! 😉

 2. Wellness

  04/05/2014 u 11:52

  Koliko je Svrljizana uopste znalo za predstavu?

 3. 030

  12/05/2014 u 21:01

  „Juče u Svrljig“ 🙂

 4. Miroslav Jović

  13/06/2014 u 13:05

  Poštovani organizatori Belmužijade, evo vama još jednog izazova. Pokušajte da ovu predstavu uvrstite u ponudu te manifestacije, pa da se sa druge strane odužite i umetniku koji je igrao pred polupraznom salom u Centru za turizam, kulturu i sport.

Pošaljite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *