DEVETA PO REDU

Na „Belmužijadi“ Kanarinac, Vesna Zmijanac i Tropiko Bend

Ukupan broj pregleda:

Na ovogodišnjoj privredno-turističkoj manifestaciji „Belmužijadi“, koja će biti održana od 1. do 3. avgusta, nastupiće Dragoslav Mihajlović Kanarinac i Jasna Kočijašević, Vesna Zmijanac i Tropiko Bend.

belmuzijada
Ove godine, 1, 2. i 3. avgusta biće održana deveta privredno-turistička manifestacija „Belmužijada“ u Svrljigu.

Manifestacija će biti priređena, kao i proteklih godina, na stadionu fudbalskog kluba „Svrljig“, na SC „Pastirište“.

Ove godine, u zabavnom programu, prvog dana nastupiće Dragoslav Mihajlović Kanarinac i Jasna Kočijašević, drugi dan rezervisan je za Vesnu Zmijanac, a treći za pop grupu Tropiko Bend.

Opširnije ispod.

belmuzijada-program

Inače, i ove godine biće organizovano takmičenje u pastirsom višeboju, spravljanju belmuža, izboru najboljih domaćih jela i izboru najlepše mis pastirice.

4 Komentara

 1. xbox

  15/07/2014 u 01:45

  ko bre slusa Vesnu Zmijanc? Nisam cuo da postoji zadnjih 10 godina.Kanarinca su slusali svojevremeno baba i deda…Tropiko je klasicno tezgarenje.Sta pravite ovo od Svrljiga?

 2. uv

  15/07/2014 u 06:14

  A gajdadzije ????……………Ma nisu bitni,bitan je štiglica

 3. S-N-S Beograd

  15/07/2014 u 23:22

  pitam gospodu iz opstine i uss- koliko ce kostati gradjane opstine svrljig za dolazak vesne zmijanac i tropiko bend ,svrljižani nemu para ni za veknu hleba ,litar mleka,itd a vi dovodite v.zmijanac koju niko neslusa.sramota i bruka velika treba da se sakupe gradjani svrljiga i okolnih sela i da isteraju bagru. kad ode covek u opstini za bilo šta oni odma iz koju stranku si ako kazes iz da si iz sns,sps,dss,ns,itd onda nista.
  sramota velika ,koliko gradjane opstine svrljig kostali miroslv ilić i žika sarenica i ana bekuta .bagro napolje iz opstine

  • Jovan Jovanović

   23/07/2014 u 13:49

   Možda bi neko mogao i da odgovara za lažno predstavljanje?

Pošaljite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *