Broj pregleda:

USS za svaku pohvalu 1

Nakon demontiranja krana, Ujedinjena seljačka stranka, organizovala je čišćenje prostora unutar sportske hale. Tridesetak članica i članova Ujedinnjene seljačke stranke, u nedelju, 26. juna, najpre se okupilo u prostorijama stranke, a zatim, ponevši odgovarajući alat, krenulo sa čišćenjem i uređenjem zapuštenig prostora unutar nedovršene sportske hale. Predsednik Ujedinjene seljačke stranke i inicijator ove akcije, Milija Miletić, rekao je da nakon uklanjanja krana, ovaj prostor treba iskoristiti za izgradnju igrališta, dogradnju tribina i da će Odbornička grupa, USS u svrljiškom parlamentu, već na narednoj sednici tražiti da se u dnevni red uvrsti i ova inicijativa. Predsednik Miletić je obećao da će on lično iskoristiti nedavno uspostavljene dobre odnose sa predstavnicima slovenačke Ljudske stranke i zatražiti pomoć za uređenje dela sportske hale u Svrljigu.

USS za svaku pohvalu 2

Akciji u kojoj je pokošena trava, posečeno šiblje i drveće koje je godinama raslo i prikupljanju plastičnih flaša, prisustvovao je i predsednik Opštinskog odbora USS u Svrljigu, doktor Aleksandar Ignjatović, koji je rekao da treba iskoristiti ovaj prostor za izgradnju terena za mali fudbal, košarku ili tenis, bez obzira što hala nije pokrivena.

Novac za uređenje dela prostora u nedovršenoj sportskoj hali, treba potražiti i u predpristupnim fondovima Evropske unije, kada Srbija postane kandidat za uluzak u Uniju, a tu nam mogu pomoći prijatelji iz Slovenije, rekao je predsednik USS Milija Miletić, dodavši da sve radove treba izvoditi tako da ne ometaju eventualni nastavak radova na izgradnji ovog, za svrljižane, istorijskog sportskog objekta.

Informativna služba USS

Povezano:

Pročitajte i ovo: