U Radetovoj ulici

Uskoro slobodno parkiranje

Broj pregleda:

Parkiranje vozila uskoro će biti slobodno duž glavne ulice u Svrljigu, odnosno od rampe do opštinske zgrade.

1

Na zahtev naših sugrađana, inicirao sam da se problem mirujućeg saobraćaja reši prilagođavanjem saobraćajne signalizacije shodno potrebama građana. Konkretno, zbog brojnih, poslovnih prostora, dragstora i prodavnica te ugostiteljskih objekata a i građana koji koriste njihove usluge, čest“kamen spoticanja“ bila je zabrana zaustavljanja i parkiranja., rekao je predsednik opštine Milija Miletić.

21

U skladu sa zakonskim mogućnostima i opštinskim propisima, dogovoreno je da se izmeni saobraćajna, vertikalna i horiznotalna signalizacija u delu Radetove ulice od rampe do opštine. Svuda gde za to ima mogućnosti a da se ne ugrožava bezbednost ostalih učenika u soabraćaju, biće dozvoljeno parkiranje, zaključeno je na današnjem sastanku direktora Direkcije za izgradnju Svrljiga, načelnika Stanice policije i šefa Odseka za privredu u opštini, iniciranog od strane predsednika opštine Svrljig.

2

Predsednik Miletić je posebno insistirao, prilikom promene signalizacije da se obrati pažnja na maksimalno ograničenje brzine kretanja na području kod OŠ Dobrila Stambolić radi bezbednosti đaka.

Razmotrena je mogućnost da se odredi i novi prostor za parking taksi vozila u blizini autobuske stanice.

Povezano:

Pročitajte i ovo: