U Grbavču zaigralo i staro i mlado

Ukupan broj pregleda:

Na seoskoj slavi u Grbavču održana je akcija koju sprovodi opština Svrljig u saradnji sa Kulturnim centrom pod nazivom ‚‚ Nek se opet pesma poje, nek oživi selo moje‚‚.

Centralna manifestacija održana je u dvorištu osnovne škole u selu.

Uz muziku i pesmu meštani su proslavili današnji dan koji bukvalno proslavlja celo selo, oni malo stariji sa osmehom su posmatrali i uživali u kulturno umetničkom programu.

Akcija ‚‚Nek se opet pesma poje, nek oživi selo moje‚‚ održava se od prošle godine, a svakako cilj je kutlruno i duhovno oživljavanje svrljiških sela.

Okupljene meštane pozdravio je predsednik opštine Svrljig, Milija Miletić, i pritom naglasio da će svi započeti radovi u ovom selu biti nastavljeni u narednom periodu.

Nastavićemo započete radove koje smo započeli u predhodnom periodu. Danas smo prisustvovali litijama i služenju liturgije u crkvi oko koje smo intenzivno radili u proteklom periodu. Završili smo prostorije mesne zajednice, tako da nam je prioritet da zavrišimo prilazni put od magistralnog puta do Grbavča, rekao je Miletić i čestitao slavu meštanima.

Pored predsednika opštine, akciji je prisustvovao i direktor svrljiškog Kulturnog Centra Zoran Gavrilović.

2 Komentara

  1. Milica

    09/06/2012 u 00:55

    Odlične fotografije. Čestitam napredak!

  2. DRAGICA SNAJKA U PETKOVICI

    28/08/2012 u 21:16

    SAMO NAPRED MOJI GRBAVCANI JEDVA CEKAM DA DODEM U SELO DA VIDIM OLGICU SUZU LJILJU I MOJU KOMSIKU ANICU

Pošaljite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *