TURIZAM: Nastavak izgradnje puta prema Staroj planini - Svrljiške novine

TURIZAM: Nastavak izgradnje puta prema Staroj planini

Broj pregleda:

Juče su zvanično nastavljeni radovi na rekonstrukciji puta koji su započeti 2017. godine. Trenutno se radi deonica puta od skretanja za selo Šestigabar, prema Svrljigu. 

TURIZAM: Nastavak izgradnje puta prema Staroj planini 1

Firma ”Strabag” radi na uređenju i asfaltiranju putne mreže od oko 6,4 km, u knjaževačkoj opštini. Ovaj put direktna je veza sa opštinom Svrljig i Starom planinom, pa će asfalitranjem ove deonice put od Svrljiga do Babinog zuba biti presvučen u celosti.

TURIZAM: Nastavak izgradnje puta prema Staroj planini 2

Tim povodom, radove na rekonstrukciji puta R222 obišao je narodni poslanik Milija Miletić.

TURIZAM: Nastavak izgradnje puta prema Staroj planini 3

Miletić je istakao da je ovo najbliža trasa do Stare planine i zahvalio nadležnima na uloženom trudu na rekonstrukciji puta, kao i predsedniku Republike Srbije Aleksandru Vučiću koji ima sluha za male opštine i mala mesta poput Svrljiga, Knjaževca i sl.

Radovi će biti završeni do kraja juna 2018. godine.

DOBRA VEST: NASTAVAK IZGRADNJE PUTA DO STARE PLANINE

Narodni poslanik Milija Miletić obišao je početak radova na drugoj fazi rekonstrukcije puta do Stare planine. Trenutno se radi na uređenju puta u dužini od 6,4 km, od granice Svrljiga sa opštinom Knjaževac, prema Staroj planini. U prošloj godini izvršena je rekonstrukcija puta u dužini od oko 15,5 km kroz opštinu Svrljig prema Staroj planini. Jedan od glavnih inicijatora za izgradnju ove putne veze je narodni poslanik Milija Miletić.

Publicerat av Svrljiške novine Fredag 1 juni 2018

Prokomentariši

Povezano:

Pročitajte i ovo: