Predavanje na temu razvoja turizma i kategorizacije seoskih domaćinstava u Svrljigu

Broj pregleda:

U organizaciji Udruženja građana “Terra incognita“ u subotu, 1. septembra 2018. godine, sa početkom u 12 časova u sali Opštinske uprave Svrljig biće održano predavanje na temu razvoja turizma i kategorizacija seoskih domaćinstava na teritoriji Opštine Svrljig.

Predavanje na temu razvoja turizma i kategorizacije seoskih domaćinstava u Svrljigu 1

Pozivamo sve zaiteresovane da uzmu učešće na predavanju o razvoju turizma i kategorizaciji turističkih domaćinstava u cilju povećanja smeštajnih kapaciteta u samoj Opštini. Seminar organizuje UG Terra incognita, a na seminaru će u vidu predavača prisustvovati gđa. Dragica Ivanović Jocić, turistički inspektor u Opštinskoj upravi Knjaževac, gdin. Dušan Milošević, Republički turistički inspektor, dok će svoja dosadašnja iskustva vezana za samu mogućnost razvoja turizma na teritoriji Opštine Svrljig sa prisutnima podeliti predsednik udruženja građana Terra incognita, Nenad Ranđelović, stoji u saopštenju Udruženja.

Seminaru će prisustvovati i predstavnici Centra za turizam, kulturu i sport opštine Svrljig i predstavnici Opštine Svrljig, ali i drugih institucija sa teritorije Svrljiga.

Povezano:

Pročitajte i ovo: