Teniski tereni na Pastirištu - Svrljiške novine

Teniski tereni na Pastirištu

Broj pregleda:

Teniski tereni na Pastirištu 1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Izgradnja teniskih terena na Sportskom centru ,,Pastirište,, izvesna je do kraja leta.

Ovo je izjavio predsednik opštine Svrljig Milija Miletić, posle posete gospodina Miška Tomića, potpredsednika Teniskog saveza Srbije.

Ideja o izgradnji teniskih terena nije nova ali opština to nije mogla da učini samo iz sopstvenih sredstava. Sada, posle druge posete potpredsednika TSS Miška Tomića, uz obećanu svesrsnu pomoć ove sportske organizacije i očekivanih sredstava iz nadležnog ministarstva, nastojaćemo da tokom leta izgradimo dva teniska terena na ,,Pastirištu,, – rekao je predsednik Miletić.

Predsednik Miletić je posle sastanka sa gospodinom Tomiće, svojim i njegovim saradnicima, gde su razmotreni planovi gradnje teniskih terena i razgovarano o značaju i prednostima koji donose mladima Svrljiga, na licu mesta – na ,,Pastirištu,, uz pomoć stručnjaka, Gostane Mihajlović, šefa Odseka za komunalne poslove opštine Svrljig i Ivana Božinovića, direktora Direkcije za izgradnju Svrljiga, predstavio posetiocima iz TSS lokaciju budućih terena.

U cilju popularizacije teniskog sporta, potpredsednik Tomić sa saradnicima je potom, u sali opštine, održao ,,javni čas,, za srednjoškolce i djake iz osnovne škole, o značajnim uspesima srpskih tenisera na svetskoj sceni, uz demonstraciju na video bimu, osnovnih uputstava o prvim koracima početnika u tenisu.

Izvor: Svrljig.rs

Prokomentariši

Povezano:

Pročitajte i ovo: