Klizavo

Svrljig okovan ledom

Broj pregleda:

Ledena kiša pretvara u klizalište lokalne svrljiške puteve a saobraćaj je usporen. Savetuje se da građani bez preke potrebe ne izlaze na zaleđene ulice.

Svrljig okovan ledom 1

Dežurni iz Javnog komunalnog stambenog preduzeća Svrljig budnim okom i u pripravnosti prate novonastalu situaciju propraćenu ledenom kišom koja drastično ugrožava saobraćaj u sporednim ulicama i u višim delovima grada.
Naime, radnici JKSP-a već uveliko rade na skoro svim lokacijama u gradu. Oni posipaju trotoare i naj frekventnije prilaze i to do prodavnica-marketa, apoteka, bolnice  i ostalih radnji i ustanova.

Bitno je naglasiti da je saobraćajnica od ulaza u Svrljig iz pravca Niša do izlaska iz Svrljiga u pravcu Knjaževca čista. Saobraćaj se odvija usporeno ali bez problema.

Zbog nevremena koje je zadesilo Svrljig otkazuju se i pojedini noćni izlasci. Konkretno zbog lošeg vremena (Ledene kiše) koja neprestano pada, “ Caffe Zanzibar Club “ otkazuje vecerašnja dešavanja radi bezbednosti svojih gostiju.

Svrljig okovan ledom 2
Fejsbuk status vlasnika lokala

Ovakvo vreme nas očekuje i sutra te apelujemo na sve sugrađane da budu oprezni kada izlaze na ulicu.

3 Responses

  1. „Naime, radnici JKSP-a već uveliko rade na skoro svim lokacijama u gradu“, pa koje su to lokacije kada je cela ulica vase albanca okovana ledom, nemoze se ni pesaka kamoli kolima! kada ovako odrzavaju jednu od glavnih ulica mogu zamisliti kakve su ostale i gde mi bacamo novac od registracija!!!

    1. Pre neki dan je u TOTALNOJ BLOKADI bio ni manje ni vise nego AUTO PUT kroz Vojvodinu!!!! Ali nisu znali da si ti platio registraciju, inace to nikako ne bi smeli da dozvole. A inace ispred svoje zgrade, ili ispred svoje kuce, ili trotoar ispred svog objekta si ocistio od snega, za primer svima nama… Ma da sigurno…

  2. nemoj da lazete ljude da odrzavaju ulice,pocev od hadziceve pa caletova pa vase albanca i sve pripadajuce ulice nisu posipane

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezano:

Pročitajte i ovo: