U Svrljigu je sinoć završen tradicionalni 59. Vidovdanski turnir u malom fudbalu koji je trajao nepunih mesec dana, počevši od 28. juna.

Rasadnik-Zica-pobednik-turnira
Ekipa ”Rasadnik Žića – Eko mlek”

U kategoriji seniora prvo mesto osvojila je ekipa „Rasadnik Žića – Eko mlek”, drugo mesto osvojila je ekipa „Tajm sport“, a trećim mestom zadovoljila se ekipa „Aleksinac RB KOP“.

Najuspešnijim ekipama i pojedincima ovogodišnjeg turnira, pehare su uručili predsednica opštine Svrljig Jelena Trifunović, većnica Opštinskog veća Iva Antić i direktor turnira Dejan Branković.

Predsednica-opstine-TURNIR
Predsednica opštine uručuje nagradu najboljem igraču turnira

U mlađim kategorijama, gde je pehare i medalje uručila većnica Iva Antić najuspešniji su bili ”Radio Svrljig”, ”Knjaževac” i ”Aca Menta” u kategoriji cicibana. U kategoriji petlića najuspešnije su bile ekipe ”Formađo”, ”Radio Svrljig” i ”Jedva se skupismo”.

U kategoriji pionira 1. mesto osvojila je ekipa ”Metal Branković”, 2. ”Priča kafe pab” i 3. ”Kafe Tref”.

Što se tiče mesnih zajednica prvo mesto osvojila je ekipa ”Davidovac”, drugo je pripalo ekipi ”Varoš”, a treće ekipi ”Izvor”.

Najveća posećenost do sada
Najveća posećenost do sada

Dejan Branković Šiša – direktor ovogodišnjeg turnira ističe da je zadovoljan realizacijom ovog sportskog događaja i najavljuje mnoge novine za sledeću godinu kada će biti organizovan 60-ti jubilarni turnir.