Veća posećenost, bogatiji i sadržajniji ''Vidovdanski turnir'' - Svrljiške novine

Veća posećenost, bogatiji i sadržajniji “Vidovdanski turnir“

Broj pregleda:

Ovogodišnji turnir u malom fudbalu u Svrljigu znatno je posećeniji, sa mnogo više sadržaja za mlade i sportiste nego ranijih godina.

Otvaranje 61. Vidovdanskog turnira u malom fudbalu u Svrljigu, foto: M. Miladinović, Svrljiške novine
Otvaranje 61. Vidovdanskog turnira u malom fudbalu u Svrljigu, foto: M. Miladinović, Svrljiške novine

Organizator Centar za turizam, kulturu i sport Svrljig, na čelu sa direktorom Markom Mladenovićem, uložio je napore da ovaj turnir bude jedan od najsadržajnijih do sada, što se i ostvarilo imajući u obzir da je jedan od kvalitetnijih i posećenijih turnira u poslednjih desetak godina.

Nagradni fond je povećan, ali ne drastično, dok je sadržaj samog turnira unapređeniji, jer se skoro svake večeri vrši podela nagrada za najbolje pojedince – učesnike nagradnih igara na turniru.

Vredno je napomenuti da smo ove godine ostvarili uštedu prilikom angažovanja lica za organizaciju turnira. Naime, turnir sada nema direktora, već smo u skladu sa kadrovskim kapacitetima ustanove, pojedine ljude koji su stalno zaposleni u Centru angažovali na organizaciji turnira. Ovako smo obezbedili sredstva za izgradnju klupica pored ograde za starije posetioce, ali i sredstva za robne nagrade za publiku, ističe Mladenović.

Ove godine nabavljeni su jastučići sa logoom turnira, majice i ostali rekviziti, a sve to je deljeno publici – najistaknutijim pojedincima, učesnicima u nagradnim igrama koje organizuje Centar za turizam, kulturu i sport.

Veća posećenost, bogatiji i sadržajniji ''Vidovdanski turnir'' 1
Marko Mladenović – direktor CTKS Svrljig, foto: Svrljiške novine

Direktor CTKS Marko Mladenović kaže da je cilj da turnir ne gubi na značaju, već da se unapređuje kroz razne aktivnosti, te dodaje da će svaki naredni turnir biti bogatiji i bolji od prethodnog.

Prokomentariši

Povezano:

Pročitajte i ovo: