Veća posećenost, bogatiji i sadržajniji “Vidovdanski turnir“

Ukupan broj pregleda:

Ovogodišnji turnir u malom fudbalu u Svrljigu znatno je posećeniji, sa mnogo više sadržaja za mlade i sportiste nego ranijih godina.

Otvaranje 61. Vidovdanskog turnira u malom fudbalu u Svrljigu, foto: M. Miladinović, Svrljiške novine
Otvaranje 61. Vidovdanskog turnira u malom fudbalu u Svrljigu, foto: M. Miladinović, Svrljiške novine

Organizator Centar za turizam, kulturu i sport Svrljig, na čelu sa direktorom Markom Mladenovićem, uložio je napore da ovaj turnir bude jedan od najsadržajnijih do sada, što se i ostvarilo imajući u obzir da je jedan od kvalitetnijih i posećenijih turnira u poslednjih desetak godina.

Nagradni fond je povećan, ali ne drastično, dok je sadržaj samog turnira unapređeniji, jer se skoro svake večeri vrši podela nagrada za najbolje pojedince – učesnike nagradnih igara na turniru.

Vredno je napomenuti da smo ove godine ostvarili uštedu prilikom angažovanja lica za organizaciju turnira. Naime, turnir sada nema direktora, već smo u skladu sa kadrovskim kapacitetima ustanove, pojedine ljude koji su stalno zaposleni u Centru angažovali na organizaciji turnira. Ovako smo obezbedili sredstva za izgradnju klupica pored ograde za starije posetioce, ali i sredstva za robne nagrade za publiku, ističe Mladenović.

Ove godine nabavljeni su jastučići sa logoom turnira, majice i ostali rekviziti, a sve to je deljeno publici – najistaknutijim pojedincima, učesnicima u nagradnim igrama koje organizuje Centar za turizam, kulturu i sport.

Marko Mladenović – direktor CTKS Svrljig, foto: Svrljiške novine

Direktor CTKS Marko Mladenović kaže da je cilj da turnir ne gubi na značaju, već da se unapređuje kroz razne aktivnosti, te dodaje da će svaki naredni turnir biti bogatiji i bolji od prethodnog.

4 Komentara

 1. Markos

  20/07/2017 u 14:54

  Fino ali svake godine ima po 10 12 seniorskoj ekipa svake godine sve manje.Dajte fond 400.000 dinara pa će biti više

  4
  1
 2. Svrljig

  21/07/2017 u 01:31

  Nikad slabiji turnir nego ove godine, sramota.. Dzabe nagrade i klupice, tome svaka cast, ali takmicenje je spalo na 10 ekipe.

  2
  1
 3. Buzga

  21/07/2017 u 07:13

  Svaka čast, bespravedno omraženi Marko Mladenović se trudi, ima nove ideje za turnir iduće godine.

  1
  2
 4. Belmuž

  22/07/2017 u 00:03

  BUDUĆI PREDSEDNIK OPŠTINE!
  Hvala Jeleni na svemu, Milija znaš šta ti je činiti!!!

  1
  2

Pošaljite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *