Turnir u malom fudbalu se „zahuktava“
BOLJI NEGO LANE

Turnir u malom fudbalu se „zahuktava“

Broj pregleda:

Svako veče svrljiški sportski Centar Pastirište rezervisan je za dobar mali fudbal pod reflektorima. Ovogodišnji turnir, 57. po redu, atraktivni je nego proteklih godina, a mečevi seniora sve su neizvesniji.

Vidovdanski-turnir-Svrljig

U konkurenciji seniora takmiči se 20 ekipa, a trenutno je neizvesno ko će nastaviti takmičenje u četvrtfinalu turnira. Za sada su sve ekipe potencijalni četvrt finalisti ali i obratno.

Svake večeri na Pastirištu možete gledati 0dličan mali fudbal. I takmičenje po grupama je dosta zanimljivije nego prethodnih godina.Iskreno se nadam da će se ovakim tempom, ozbiljnim ekipama koje dolaze, ali i nagradama koje obezbeđuje Centar za turizam, kulturu i sport kao organizator i Opština kao pokrovitelj, poboljšati kvalitet turnira, istako je direktor 57. Vidovdanskog turnira Dejan Branković, inače predsednik FK Svrljig.

Utakmice od sinoć odložene su zbog kiše i lošeg vremena za večeras, a sve rezultate i najave utakmica možete naći na našoj zvaničnoj fejsbuk stranici www.facebook.com/svrljig .

Učešće na 57. Vidovdanskom turniru uzelo je oko 60 ekipa svrstanih u šest kategorija – cicibani, petlići, pioniri, kadeti, mesne zajednice i seniori.

 

Prokomentariši

Povezano:

Pročitajte i ovo: