ZVEZDA BRAZILSKOG FUDBALA

Rambo Petković posetio Svrljig

Broj pregleda:

Zvezda brazilskog fudbala Srbin Dejan Petković posetio je juče fudbalski klub Svrljig, a kasnije bio gost na Vidovdanskom turniru u malom fudbalu.

Dejan-Rambo-Petković

Nekadašnji fudbaler Radničkog iz Niša, Crvene zvezde, Sevilje, Real Madrida, Santosa, Flamenga itd. Dejan Rambo Petković posetio je juče, popodne, fudbalski klub Svrljig, i prisustvovao treningu prvog tima. U konstruktivnom razgovoru sa predsednikom kluba  i aktuelnim trenerom Dejanom Brankovićem razmotreni su problemi sa kojima se klub susreće.

rambo

Klubu je zaista bio neophodan kontakt izvan delokruga u kojem nastupa, i evo upravo radimo na tome. Pokušaću da učinim sve da u Svrljig dovedem još asova i legendi fudbala, koji će moći da daju primer našim sportistima, a zatim, nadam se, i da nađu mogućnost da ulažu u naš sport, ali i u privredu Svrljiga, naglasio je Branković.

Petković je novoj upravi FK Svrljig prezentovao ideje koje mogu biti od koristi za dalji rad kluba, te preneo utiske iz drugih klubova poput Svrljiga koji se takmiče u nižim ligama Brazila.

fk-svrljig-rambo

Svrljig ima potencijala u sportu, fudbaleri naporno rade te je uspeh neminovan, zaključeno je na kraju sastanka.

dres

Nakon posete, gostu iz Brazila prezentovani su novi dresovi sponzora Bora Bora ali i obnovljene prostorije kluba.

Prokomentariši

Povezano:

Pročitajte i ovo: