Održan prvi turnir u obaranju ruke u Svrljigu (FOTO)

Broj pregleda:

U nedelju, 25. marta, u fiskulturnoj sali Srednje škole u Svrljigu održan je prvi turnir u obaranju ruke u organizaciji sportskog kluba “Red Zmaja“ iz Svrljiga. 

Održan prvi turnir u obaranju ruke u Svrljigu (FOTO) 1

Ovo takmičenje na kojem je učestvovao veliki broj takmičara iz Svrljiga, Knjaževca, Niša, Trstenika i okolnih mesta posetio je i pomoćnik predsednice opštine Svrljig Miroslav Marković. Na otvaranju prvog turinra u obaranju ruke Marković je poručio da Opština namerava da i u narednom periodu pomaže sport i sportiste, te da će se raditi na unapređenju imidža opštine kroz promociju sporta i omladine.

Održan prvi turnir u obaranju ruke u Svrljigu (FOTO) 2

U cilju podsticanja omladine da se bave sportom sa zadovoljstvom smo podržali organizaciju ovog turnira. Ovo je jedan novi sport sa kojim se do sada nismo susretali u našoj opštini i možda je sama njegova specifičnost uticala na ovako veliku posećenost prvog turnira. Smatram da je sve veći izbor različitih grana sporta pozitivan trend i da samim tim se otvara mogućnost da svako pronadje sebe u odredjenom sportu, rekao je Marković.

Inače, vredno je istaći da su na turniru učestvovale i pripadnice lepšeg pola u ženskoj kategoriji obaranja ruku.

4 Responses

 1. Dajte Miroslavu sansu da se pokaze u politickom smislu. Mlad je i ima ideje i entuzijazma. Trebalo bi sto vise forsirati mlade ljude poput njega. Ujedno podrzavam organziaciju ovog takmicenja.

  16
  25
 2. Treba podrzavati mlade entuzijaste. Ja za sad jedino vidim da to Miroslav aktivno radi i to je za svaku pohvalu. Takve ljude treba podrzati i dati im jos vecu volju za rad.

  5
  11
 3. Eeee vala sve smo sredili došlo je vreme do obaranja ruke,ekonomija cveta,sva radna mesta popunjena i nema više nezaposlenih.Bravo tiga bate Predsednice!!

  6
  12
 4. Sto sve terate na politiku? Pohvala mladim ljudima koji su organizovali klub i dogadjaj, pa za par meseci ponovo da se druzimo.

  4
  2

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezano:

Pročitajte i ovo: