Danas je održana redovna Skupština na kojoj je 21 član glasao da Igor Davidović bude novi predsednik ŠK ”Zeleni vrh”.

Igor Davidovic
Trenutak kada je Igor Davidović izabran za predsednika ŠK ”Zeleni Vrh” / aplauzi i čestitke

Šahisti su danas pokazali da žele jedinstvo i jak klub, za šta se zalaže Igor Davidović, čovek koji je uspeo da pomiri mnoge igrače i šahovske klubove u svrljiškoj opštini, ali i druge sportske organizacije.

On je danas predložen da obavlja funkciju predsednika Šah kluba na četiri godine, ali je istakao da mu je potreban mandat od godinu dana da ”Zeleni vrh” izvede na pravi put, a da će nakon tog perioda Skupština ponovo odlučiti ko će biti predsednik Kluba.

Igor Davidovic Svrljig

Pred nama su novi zadaci i ciljevi. Formiranje mnogih omladinskih pogona jer postoji veliko interesovanje za ovim sportom među mlađim ljudima i decom, a potom i nabavka adekvatne i savremene opreme. Takođe, cilj nam je da za ”Školu šaha” pronađemo trenera, lice koje će raditi sa decom, rekao je Igor Davidović, predsednik ŠK ”Zeleni vrh” u Svrljigu.

Dragan Petrović
Dragan Petrović

Inače, za Davidovićevog zamenika izabran je Dragan Petrović, aktuelni zamenik predsednika opštine Svrljig.

Vredno je istaći da će velemajstor Miroslav Mile Tošić ostati u klubu i da će braniti boje ”Zelenog vrha” Svrljig, poručio je Igor Davidović prisutnima na današnjoj Skupštini.

Skupstina SK Zeleni Vrh

Podršku radu Skupštine i klubu ”Zeleni vrh” dali su i narodni poslanici Milija Miletić i Zoran Pralica, koji je ujedno predsednik Asocijacije malih i srednjih preduzeća Srbije i predsednik Unije pekara Srbije.

Pralica i Miletić
Pralica i Miletić

Nadam se da ćete od ”Zelenog vrha” napraviti klub kojim će se ponositi svi građani. Verujem da Igor može mnogo da vam pomogne i imate i moju podršku, rekao je narodni poslanik Milija Miletić.