PRVI ROĐENDAN

Godišnjica KK “Svrljig“

Broj pregleda:

Devojčice i dečaci, članovi košarkaškog kluba “Svrljig“, rukovodstvo i gosti proslavili su danas prvi godišnjicu rada i postojana Kluba, odnosno prvi rođendan. KK-SVRLJIG Mnogobrojni gosti, igrači – devojčice i dečaci, uprava kluba, opštinsko rukovodstvo, sponzori i ljubitelji košarke proslavili su godišnjicu rada košarkaškog kluba “Svrljig“. Za ovu priliku priređen je koktel a rukovodstvo kluba i svrljiška dečica presekli su rođendansku tortu. torta Inače, za godinu dana mukotrpnih napora i treninga KK “Svrljig“ može da se pohvali mnogobrojnim uspesima. Dečaci rođeni 2004. godine trećeplasirana su ekipa u regionu Srbije, devojčice se narednog vikenda bore za prvo mesto u ligi. Trener

Zadovoljan sam radom sa decom. Za sada imamo više od 150 dečaka i devojčica u klubu, a od septembra pripremamo još dve selekcije koje će se takmičiti u ligi, kaže Igor Radivojević, trener košarkaša.

U okviru Kluba, radi i Mini basket škola sa dve grupe i tridesetak devojčica predškolskog uzrasta. Prvi rođendan klubu su čestitali i narodni poslanik Milija Miletić, predsednik opštine Svrljig Jelena Trifunović i njen pomoćnik Marko Mladenović. Mladenovic

Opština je prepoznala kvalitetan rad sa decom s druge strane deca su prepoznala posvećenost i profesionalnost u radu i zato imamo danas klub koji postoji godinu dana i okuplja najveći broj dece. Lokalna samouprava nastojaće u narednom periodu da deci koja treniraju u balon sali obezbedi svlačionice i dodatno grejanje, istakao je Mladenović.

Da opština Svrljig ulaže sve u budućnost dece i sporta potvrdio je narodni poslanik Milija Miletić.

Ovaj klub mora biti primer za sve ostale klubove u našoj opštini. Od mene možete očekivati maksimalnu podršku na svim nivoima, lokalno, regionalno i na nivou Republike, rekao je Miletić i dodao da je primaran cilj da sva deca izrastu u dobre sportiste, ali prvenstveno dobre ljude.

rodjendan

Na kraju, poruka sa prvog rođendana svrljiškog košarkaško kluba bila je “u zdravom telu, zdrav duh“.

Povezano:

Pročitajte i ovo: