Sport

Fudbaleri ŠF “Aca Menta“ među najboljima

Ukupan broj pregleda:

Danas je u sali SO Svrljig organizovan prijem fudbalera Škole fudbala “Aca Menta“ i uprave.

Prijem su priredili pomoćnik predsednice opštine Svrljig Miroslav Marković i narodni poslanik Milija Miletić koji su okupljenim dečacima i rukovodstvu kluba na čelu sa trenerom Racom Mentovićem podelili prigodne poklone, kao mali znak pažnje da opština brine o najmlađima.

ŠF “Aca Menta“ bila je uspešna na završnici FFA takmičenja za prvaka Srbije u sezoni 2016/2017 gde su dečaci 2002. godište i mlađi osvojili drugo mesto u konkurenciji od 100 ekipa, dok su dečaci 2004. godište i mlađi osvojili treće mesto u konkurenciji od 70 ekipa.

Ovi dečaci se takmiče i u ligama Fudbalskog saveza Niša za mlađe cicibane, cicbane, petliće i pionire.

Čestitam vam na uspesima. Svrljig kao jedna od najsiromašnijih opština u Srbiji ostvaruje veoma pozitivne reuzltate na svim poljima i ovo što ste vi postigli za nas je veliki uspeh. Mi kao opština izdvajaćemo više za sport, konkretno za klubove koji u svojim redovima imaju veći broj dece, rekao je Miletić.

Inače, kapiteni obe ekipe, u znak zahvalnosti, uručili su narodnom poslaniku Miliji Miletiću srebrnu i bronzanu medalju koje su osvojili na takmičenjima u Grockoj i Obrenovcu.

4 Komentara

 1. Blagojević Zoran

  22/03/2017 u 00:52

  Ovo što piše u zadnjem pasusu je strašno (ko želi da razume). Dokle ide bezobrazluk da deca svoje prve sportske medalje moraju da „poklone“ političarima. A da ih bar neko pita, evo ja ću, ŠTA ĆE MILETIĆU TE MEDALJE?

 2. srboljub milovanovic

  23/03/2017 u 18:24

  covek voli tudja priznanja,imam i ja neke medalje iz raznih oblasti,od zlatnih do bronzanih,pa razmisljam da upotpunim kolekciju poslaniku

  • Naprdnjak

   24/03/2017 u 04:21

   Imaš,ti pogotovo i to zlatne lisice, srebrnu nanogicu…ajde ćuti si

 3. srboljub milovanovic

  25/03/2017 u 09:37

  voleo bih da ovaj izuzetno hrabri covek,koji se smelo predstavlja pseudonimom,pocne kukavicki kao ja da se predstavlja punim imenom.Posto verovatno covek oskudeva u informacijama,u tom slucaju bih mogao da mu licno pokazem i objasnim za sta sam sve dobijao priznanja. Ne verujem da je i malo obrazovan,pa se nadam da ne govori u ime neke od vladajucih partija

Pošaljite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *