Sport

Fudbaleri ŠF “Aca Menta“ među najboljima

Broj pregleda:

Danas je u sali SO Svrljig organizovan prijem fudbalera Škole fudbala “Aca Menta“ i uprave.

Fudbaleri ŠF ''Aca Menta'' među najboljima 1

Prijem su priredili pomoćnik predsednice opštine Svrljig Miroslav Marković i narodni poslanik Milija Miletić koji su okupljenim dečacima i rukovodstvu kluba na čelu sa trenerom Racom Mentovićem podelili prigodne poklone, kao mali znak pažnje da opština brine o najmlađima.

Fudbaleri ŠF ''Aca Menta'' među najboljima 2

ŠF “Aca Menta“ bila je uspešna na završnici FFA takmičenja za prvaka Srbije u sezoni 2016/2017 gde su dečaci 2002. godište i mlađi osvojili drugo mesto u konkurenciji od 100 ekipa, dok su dečaci 2004. godište i mlađi osvojili treće mesto u konkurenciji od 70 ekipa.

Fudbaleri ŠF ''Aca Menta'' među najboljima 3

Ovi dečaci se takmiče i u ligama Fudbalskog saveza Niša za mlađe cicibane, cicbane, petliće i pionire.

Čestitam vam na uspesima. Svrljig kao jedna od najsiromašnijih opština u Srbiji ostvaruje veoma pozitivne reuzltate na svim poljima i ovo što ste vi postigli za nas je veliki uspeh. Mi kao opština izdvajaćemo više za sport, konkretno za klubove koji u svojim redovima imaju veći broj dece, rekao je Miletić.

Inače, kapiteni obe ekipe, u znak zahvalnosti, uručili su narodnom poslaniku Miliji Miletiću srebrnu i bronzanu medalju koje su osvojili na takmičenjima u Grockoj i Obrenovcu.

Povezano:

Pročitajte i ovo: