FK ''Svrljig'' kreće sa pripremama za predstojeću sezonu - Svrljiške novine

FK ”Svrljig” kreće sa pripremama za predstojeću sezonu

Broj pregleda:

U utorak, 10. jula, održan je sastanak Upravnog odbora Fudbalskog kluba ”Svrljig” na kojem je razmatrano trenutno stanje u klubu. 

Grb Fudbalskog kluba ''Svrljig'' iz 1926. godine, foto: FB stranica FK Svrljig
Grb Fudbalskog kluba ”Svrljig” iz 1926. godine, foto: FB stranica FK Svrljig

Na dnevnom redu našlo se nekoliko tačaka, među kojima su bile realizacija predstojećih priprema za novu fudbalsku sezonu, podmlađivanje prvog tima, rad sa decom i sl.

Članovi UO FK ”Svrljig” najviše su govorili o podmlađivanju prvog tima i predstojećim pripremama, dolasku novog-starog trenera za golmane i stabilizaciji kluba u narednom periodu, kao i razvoju Škole fudbala koja radi pri FK ”Svrljig”.

Zaključeno je da će FK ”Svrljig” do kraja pripreme biti spremniji i jedan od glavnih konkurenata za plasiranje u viši rang.

Takođe, pošto je FK ”Svrljig” jedan od organizatora ”Vidovdanskog turnira”, razgovarano je i na tu temu, u cilju poboljšanja sadržaja i drugih aktivnosti.

Sednicom je predsedavao Milan Milutinović, predsednik FK ”Svrljig” i UO, a prisustvovali su članovi Ivan Radenković, potpredsednik Kluba, Marko Mladenović, dr Dejan Antić, Miroslav Marković, Zoran Gavrilović, Dragan Stanisavljević i Marko Miladinović.

Prokomentariši

Povezano:

Pročitajte i ovo: