Šleper blokirao državni put Zaječar-Niš kod Svrljiga - Svrljiške novine

Šleper blokirao državni put Zaječar-Niš kod Svrljiga

Broj pregleda:

Jutros oko 9 časova na državnom putu Zaječar-Niš, kod benzinske stanice ”NIS petrol” u Svrljigu šleper je blokirao saobraćajnicu. 

Šleper blokirao državni put Zaječar-Niš kod Svrljiga 1

Naime, kako smo nezvanično saznali, šleperu je nestalo gorivo pa se preprečio odmah ispred benzinske stanice gde je blokirao saobraćaj.

Vozač kamiona je usmeravao kolonu vozila da ga zaobiđe i prođe kroz benzinsku stanicu kako bi nastavila put Krajine ili za Niš.

Inače, preprečavanjem ovog kamiona onemogućeno je i dalje čišćenje državnog puta od snega, jer je čistilica za zimsko održavanje puteva ostala sa druge strane, kod zgrade opštine.


IZGRADNJA MOSTA ALTERNATIVA

Ove godine počinje izgradnja mosta na reci Svrljiški Timok, kod Elektrodistribucije, a kako je narodni poslanik Milija Miletić ranije najavljivao, ovo bi mogla da bude prava alternativa kada je u pitanju odvijanje saobraćaja kroz uži centar grada. On je tada poručio da bi gradnja novog mosta mogla znatno da rastereti stari most i Hadižićevu ulicu – odnosno državni put Niš-Zaječar koji prolazi kroz Svrljig.

Konkretno, sada bi sva vozila bila preusmerena kroz Omladinsku ulicu i saobraćaj bi se odvijao u najboljem redu i  bez problema.

Prokomentariši

Povezano:

Pročitajte i ovo: