Predsednik Ujedinjene seljačke stranke Milija Miletić na današnjoj konferenciji za novinare saopštio je da će u drugom krugu predsedničkih izbora 20.maja ova stranka dati podršku Borisu Tadiću.

Na zadnjem sastanku predsedništva stranke doneta je Odluka da u drugom krugu predsedničkih izbora USS podrži predsedničkog kandidata Demokratske stranke Borisa Tadića.

Predsednik Ujedinjene seljačke stranke pozvao je sve svoje članove i simpatizere da 20.maja izađu na predsedničke izbore i glasaju Borisa Tadića.

Konferenciji je prisustvovao i narodni poslanik Demokratske stranke Dušan Milisavljević .

Kao narodni poslanik DS u Skupštini Srbije želim da se zahvalim gospodinu Miletiću i svim članovima seljačke stranke na odluci da u drugom krugu predsedničkih izbora podrže gospodina Borisa Tadića. Glasanjem za politiku Borisa Tadića, glasamo za politiku ne samo jednog čoveka, glasamo za politiku svih nas koji smo 22 godine pokušavali i pokušavamo da od Srbije stvorimo jednu pristojnu zemlju, da od Srbije stvorimo zemlju mira i prosteriteta i upravo je Boris garant za takvu Srbiju, naglasio je Dušan Milisavljević.

Milisavljević je obećao da će posle završenih izbora veća pažnja biti usmerena ka agraru, selu i poljoprivredi.

Podsećamo da je  6.maja na parlamentarnim i u prvom krugu predsedničkih izbora USS podržala listu SPS-PUPS-JS.