Put za mahalu ‚‚Trojica‚‚

Broj pregleda:

Put za mahalu ‚‚Trojica‚‚ 1

Predsednik opštine Milija Miletić primio je u svom kabinetu grupu žitelja sela Izvor sa kojima je u dvočasovnom razgovoru razmoitrio mogućnosti što skorijeg početka revitalizacije puta od sela Željevo do mahale ,,Trojica,, .

Reč je o deonici dugoj skoro kilometar. Činjenica je da je put teško prohodan naročito u zimskom i periodu kiša ali svi su svesni i objektivnosti  da se iz tanke opštinske kase ne može sve odjednom uraditi. Ceneći potrebe žitelja ove mahale predsednik Miletić je predložio kompromisno reženje po kome bi ove godine trećina deonice asfaltirana a ostali deo doveden u zadovoljavajuće stanje za saobraćaj posipanjem i valjanjem, gde bi asfaltiranje usledilo naredne godine.

Sastanku sa žiteljima Izvora prisutvovali su i načelnik Opštinske uprave Zdravko Krstić, direktor Direkcije za izgradnju Ivan Božinović i njegov zamenik Sreten Stevanović. Odmah posle dogovora sa žiteljima Izvora na teren je krenuo predstavnik Direkcije za izgradnju i na licu mesta su utanačeni detalji gradnje. Očekuje se da će radovi početi već u juli a finasiraće se iz sredstava Direkcije za ozgradnju.

info: Svrljig.rs

Povezano:

Pročitajte i ovo: