Promocija „Bdenja“ u Nišu

Ukupan broj pregleda:

„Književnici i umetnici u svim su vremenima, pa i u ovakvim, kako to još po neki kažu – tranzicionim, na strani naroda, i u službi dobra, lepote, pravde i budućnosti… U svečanostima istorije jedni smo drugima priznali počasnost. Tim blagovestima i Bdenje otvara svoju dvadeset petu – jubilarnu svesku“.
Ovim citatom iz najnovije sveske časopisa za književnost, umetnost i kulturnu baštinu „Bdenje“ najavljena je promocija ovog časopisa u Nišu. Promocija će biti održana u četvrtak, 18. novembra u 19,00 sati u klubu Studentskog kulturnog centra, na Pravnom fakultetu. Sem časopisaBdenje ovom prilikom biće promovisana i knjiga Bdenja i buđenja.
Knjiga Buđenja i bdenja je izbor iz poezije članova redakcije časopisa Bdenje – Nedeljka Bogdanovića, Stojana Bogdanovića, Zorana Vučića, Radoslava Vučkovića, Rusomira Arsića, Zlate Kocić i Obrena Ristić.

2 Komentara

 1. Pepi

  15/03/2011 u 22:41

  Pozdrav članovima redakcije. Pozdrav upornim ljudima koji ovaj posao rade bez nekih ambicija da tu nešto posebno profitiraju. Takvi ljudi su u današnje vreme veoma retki.
  Ilić Lepoje iz iste osnovne škole Vučića i Arsića.

 2. Trifunovic

  15/03/2011 u 22:54

  Pepi svaka cast na komentarima. Upravo je tako kao sto kazes. Pozdrav tebi i pozdrav uredjivacima sajta.

Pošaljite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *