Dobra saradnja USS i DS

Ukupan broj pregleda:


Vodosnabdevanje Svrljiga biće poboljšano revitalizacijom dela primarne vodovodne mreže od izvorišta Rumenjak do kaptaže ispod sela Prekonoga na brdu zvanom Kitke.
Ovo su  danas novinarima saopštili predsednik opštine Svrljig Milija Miletić, inače predsednik Ujedinjene seljačke stranke i predsednik Demokratske stranke u Svrljigu Dejan Miletić.

‚‚Želim da istaknem kao dobar primer saradnje vlasti i opozicije zajedničko angažovanje na projektu revitalizacije dela vodovoda iz Rumenjaka do Prekonoge. Naime, predsednik DS Dejan Miletić i ja, zajedničkim nastupom kod Ministarstva poljoprivrede, uspeli samo da izdejstvujemo realizaciju ovog projekta. Opština je uvek spremna, bez obzira na stranačko opredeljenje, da sarađuje sa svim partijama iz vlasti ili opozicije koje su voljne da učestvuju u akcijama od opšteg interesa za građane, rekao je predsednik opštine svrljig Milija Miletić‚‚.

Da je reč o zajedničkoj akciji potvrdio je i predsednik DS Dejan Miletić.

‚‚Smatramo da stranačko opredeljenje i da li smo u vlasti ili opoziji ne treba da utiče na iniciranje ili realizaciju bilo koje  akcije u interesu građana svrljiške opštine. Naše je opredeljenje da se uvek anagažujemo kada treba pomoći građanima. Konkretno, reč je o projektu vrednom deset miliona dinara. Nadležno ministarstvo će dati osam miliona a još sa dva miliona radove će finasirati opština iz budžeta, dodao je Dejan Miletić, predsednik DS u Svrljigu‚‚.

Predsednik  opštine Milija Miletić nagalasio je da je uvek  spreman i kao lider USS i kao predsendik opštine na saradnju sa opozijom ako je to u interesu poboljšanja standarda i uslova života Svrljižana.

13 Komentara

Pošaljite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *