Humanost na delu

Prikupljena sredstva za Dušana Milanovića

Broj pregleda:

Završna humanitarna akcija za pomoć Dušanu Milanoviću održana je večeras u Sali Centra za turizam, kulturu i sport u Svrljigu.

dusan-milanovic-sa-roditeljima

U prepunoj bioskopskoj sali večeras su se za pomoć malom Dušanu smenjivali folklorni ansambli iz Svrljiga ka i folklorna sekcija Doma učenika srednjih škola Zaječara, škole modernog plesa, glumci amateri, pesnici i mnogi drugi.

Ispred Centra za socijalni rad opštine Svrljig prisutne je pozdravila direktorka Vesna Nedeljković.

Želim da vam se zahvalim na odzivu u ovolikom broju što prisustvujete našoj završnoj humanitarnoj priredbi u okviru akcije prikupljanje sredstava za Dušana Milanovića, a što je ujedno i velika podrška njegovoj istrajnoj porodici.

Predsednik-opstine-u-obracanju

U svom obraćanju predsednik opštine Svrljig Milija Miletić istakao je da su Svrljižani svoju humanost pokazali i ovog puta a ujedno dokazali da su ljudi velikog srca. Zahvalio se svim volonterima koji su pomogli. Posebno je pohvalio negovateljice Centra za socijalni rad i Tanju Lazarević kao njihovog predstavnika.

Nakon toga nastupli su folklorni ansambli iz Svrljiga i Knjaževca a svoju pesmu posvećenu Dušanu Milanović pročitala je njegova negovateljica Marija Dinić, što je izazvalo jake emocije kod prisutnih. Škola modernog plesa ’’Arabeska’’ izvela je svoj nastup a učenici srednje stručne škole u Svrljigu izveli su predstavu ’’Otvorena vrata’’.

Inače, za Dušanovu operaciju koja će se obaviti tokom ovog meseca prikupljena su skoro sva novčana sredstva.

Dušan i njegova porodica zahvalni su svima koji su pomogli u ovoj humanitarnoj akciji.

Pogledajte fotogaleriju na našoj fejsbuk stranici

Povezano:

Pročitajte i ovo: