Poslanik zasukao rukave da bi obrađivao zemljište! - Svrljiške novine

Poslanik zasukao rukave da bi obrađivao zemljište!

Broj pregleda:

Odmah po povratku iz Albanije gde je boravio na Parlamentarnoj Skupštini Crnomorske ekonomske saradnje, narodni poslanik Milija Miletić se latio gumenih sandala i ašova i krenuo u jesenje obrađivanje zemljišta.

Narodni poslanik Milija Miletić rilja na svom imanju
Narodni poslanik Milija Miletić rilja na svom imanju jer tuđa ruka svrab ne češe!

Miletić kaže da svake godine na vreme obavlja poljoprivredne poslove, pa je tako nastavio i ove sezone.

PROČITAJTE JOŠ: Miletić poklonio kravu Manastiru!

Sada je vreme kada planiramo baštenske poslove uređenjem parcela, zato su jesenji radovi i obrada zemljišta vrlo važni, kaže Miletić.

PROČITAJTE JOŠ: Miletić pomagao prilikom potkivanja krave!

Ako je zemljište suvo riljano i fino pripremljeno, pogodno je za setvu jesenjeg povrća, a posebno krupnosemenog kao što su luk, arpadžik, srebrenac, crni luk, beli luk zimac, grašak i bob.


MILETIĆ STIŽE SVUDA I UVEK JE UZ SVOJ NAROD

Poslanik zasukao rukave da bi obrađivao zemljište! 1
Miletić Milija, foto: M.M. / Svrljiške novine

Narodni poslanik Milija Miletić važi za upornog političara, predsednik je Ujedinjene seljačke stranke i poslanik u Narodnoj Skupštini u drugom mandatu. U prethodnom periodu obavljao je funkciju zamenika predsednika Opštine Svrljig, da bi za veoma kratko vreme svojim imenom i prezimenom pobedio na lokalnim izborima i obavljao funkciju predsednika Opštine Svrljig.

Narod kod Miletića prepoznaje njegovo angažovanje na izjednačavanju uslova života na selu, malim opštinama i gradovima sa uslovima života u većim centrima. Borac je za oživaljavanje sela i razvoj istih.

Prokomentariši

Povezano:

Pročitajte i ovo: