USS se širi po Srbiji! Juče formiran odbor u Negotinu - Svrljiške novine

USS se širi po Srbiji! Juče formiran odbor u Negotinu

Broj pregleda:

Ujedinjena seljačka stranka ima svoje predstavnike u velikom broju gradova i opština, mnogi od njih učestvuju ili su deo vlasti.

USS se širi po Srbiji! Juče formiran odbor u Negotinu 1

Juče je održana izborna skupština ove stranke u Negotinu, a veliki broj zainteresovanih simaptizera prisustvovalo je radnom i svečanom delu sednice.

Izbornoj skupštini je prisustvovao i predsednik Ujedinjene seljačke stranke Milija Miletić, koji je istakao da će pokušati da na sve načine pomogne opštini Negotin, ali dodao da mu je prioritet opština Svrljig za koju će se neizmerno boriti u Skupštini Srbije kao narodni poslanik.

USS se širi po Srbiji! Juče formiran odbor u Negotinu 2

Izborna skupština opštinskog odbora Ujedinjene seljačke stranke Negotin, održana je u subotu, a Dragoslav Cvetković Cvele izabran je za predsednika opštinskog odbora.

Savić je istakao da će OO USS Negotin odmah početi sa radom za dobrobit sela i grada, za bolje sutra seljaka, za razvoj poljoprivrede i privrede, sa akcentom na mlade ljude.

Na istoj sednici izabran je i zamenik predsednika opštinskog odbora Ujedinjene seljačke stranke Negotin Đorđević Dragomir.

Prokomentariši

Povezano:

Pročitajte i ovo: