U 2019. godini naplatna rampa kod Malčanske petlje! MILETIĆ PREDLOŽIO REKONSTRUKCIJU STAROG PUTA DA BI OLAKŠAO SVRLJIŽANIMA - Svrljiške novine

U 2019. godini naplatna rampa kod Malčanske petlje! MILETIĆ PREDLOŽIO REKONSTRUKCIJU STAROG PUTA DA BI OLAKŠAO SVRLJIŽANIMA

Broj pregleda:

Po rečima Miletića u 2019. godini očekuje nas izgradnja naplatne rampe kod Malčanske petlje, što znači da će sva vozila koja se uključuju na auto-put iz pravca Svrljiga plaćati putarinu. 

Narodni poslanik Milija Miletić, foto: M.M.
Narodni poslanik Milija Miletić, foto: M.M.

Kako bi se izbegao ovaj namet ljudima koji svakog dana putuju na relaciji Svrljig-Niš i obratno, Miletić je od države zatražio rekonstrukciju Knjaževačke ulice koja je dugačka 6 kilometara, a vrednost radova bi bila oko 170 miliona dinara.

Po rečima narodnog poslanika Milije Miletića, naplatna rampa će biti izgrađena kod proširenja, odmah kod Malčanske petlje.

Jedini putni pravac do Niša koji neće imati naplatnu rampu jeste upravo preko Vrežine, odnosno preko Knjaževačke ulice za koju je poslanik zatražio da se rekonstruiše što pre.

Izgradnja naplatne rampe počeće 2019. godine, rekao je on.

Svakog dana je nova borba za naš #Svrljig #Niš #jugoistokSrbije Danas sam na Skupštini govorio o rekonstrukciji Knjaževačke ulice u Nišu u GO Pantelej.

Publicerat av Milija Miletić Torsdag 29 november 2018

Prokomentariši

Povezano:

Pročitajte i ovo: