POVODOM SAOPŠTENJA

Saopštenje Okružnog odbora Ruske stranke u Nišu

Broj pregleda:

U celosti vam prenosimo saopštenje za javnost Okružnog odbora Ruske stranke u Nišu povodom saopštenja koje je objavljeno da “SNP i Ruska stranka idu zajedno na izbore na lokalu“.

Ruska stranka

Povodom saopštenja koje je objavljeno u Svrljiškim novinama da Srpska narodna partija i Ruska stranka izlaze zajedno na predstojeće izbore, što je objavila SNP, obaveštavamo javnost da je to neistinita tvrdnja.

Nama je u Ruskoj stranci drago da mnogi žele da sa nama budu u predizbornoj koaliciji zbog autoriteta naše stranke kod građana, ali mi imamo obavezu da taj autoritet vrlo pažljivo čuvamo.

Mi ćemo i dalje pružati pomoć drugim strankama posebno proruske orjentacije ali koalicioni sporazumi se sačinjavaju između organizacija a ne pojedinaca te ćemo verovatno na predstojećim izborima u Nišavskom okrugu izaći sami.

Moguće su postizborne koalicije sa onima koji nisu uništavali Srbiju i Niš od 5. oktobra na ovamo.

U Nišu, Predsednik Okružnog odbora Ruske stranke u Nišu

28.01-2016-god. dr. Miroslav Milosavljević

Srbija
Covid-19
Serbia Svet
+27 (24h)
11,381
Zaraženih
0
+0 (24h)
242
Preminulih
0
58.04%
6,606
Izlečenih
0
39.83%
4,533
Aktivno
+124,103 (24h)
6,150,483
Zaraženih
0
+4,084 (24h)
370,506
Preminulih
0
49.52%
2,734,546
Izlečenih
0
49.52%
3,045,431
Aktivno


5 Responses

 1. komšija-a-ja Odgovori

  Kakva steta… a mogli su najmanje 20% da osvoje zajedno.

 2. Vlada Odgovori

  Mnogo ste jaki…

 3. Miroslav Jović Odgovori

  Žao mi je dr Miroslave, što kao imenjak niste potvrdili zajednički izlazak na predstojeće izbore u Nišavskom okrugu. Pa ne samo to da ste potvrdili, već da ste najavili i zajedničku konferenciju za štampu čelnika dve stranke/partije gde će se obnarodovati da se pokreće inicijativa za povezivanjem aerodroma u Nišu sa aerodromima u Ruskoj Federaciji, kroz rad neke od privatinih avio kompanija iz te zemlje. Smatram da se glasovi birača mogu dobiti kroz konkretne rezultate tako da se imenjače takvim političkim rezultatima okrenete a ne negativnim iskazima. Živela Srbija i Rusija u pravoslavnom zagrljaju slovenske braće i sestara!!!.

 4. karadjoglu Odgovori

  Nikad do sada nisam čuo za Rusku Stranku u Srbiji. Pa se slatko nasmejah kad ovo pročitah. Koliko zaključujem radi se o nekoj porodičnoj stranci koju sačinjavaju jedna ili dve porodice.

 5. lepa reč Odgovori

  Radi se o dobrosmišjenoj reziji radi smenjivanja kadrova Ruske stranke u Svrljigu, i ničemu drugom… A zaprevo niko ne piše o tome. Kako je moguće sklapati koaliciju dok izbori nisu ni raspisani.. Član sam SNP i ove insinuacije nama ni malo nisu potrebne, konpromitovanje zarad tudje računa. Mislim da Joca jako geši i da bi ga ovakve spletke prilično mogle koštati..

Ostavite klomentar

Povezano:

Pročitajte i ovo:

Scroll to top