ĐURĐEVDAN

OO DS Svrljig obeležio stranačku slavu

Broj pregleda:

U prostorijama Opštinskog odbora Demokratske stranke u Svrljigu obeležen je dan Svetog Velokomučenika Georgija, u narodnu poznatiji kao Đurđevdan.

DS-Slava

Uz prisustvo osnivača odbora, članova i simpatizera Demokratske stranke kao i predstavnika drugih političkih partija, osvećenje i rezanje slavskog kolača izvršio je sveštenik svrljiške crkve “Sv. Car Konstantin i Carica Jelena“ Strahinja Eraković.

U ime Opštinskog odbora u Svrljigu kolačaru slave Bori Milivojeviću, članovima i sipmatizerima Demokratske stranke, kao i svim građanima Opštine Svrljig koji slave Đurđevdan, slavu je čestitao predsednik OO DS Svrljig Dejan Miletić.

DS-Slava-Svrljig

U izjavi za medije istakao je da je Demokratska stranka prošla kroz jedan izuzetno težak period promena, tokom kojeg su mnogi ljudi u Srbiji bili privođeni i hapšeni samo zato što su članovi DS-a, da je uz pomoć “Pinka“, “Informera“, “Kurira“ i sličnih medija Demokratska stranka satanizovana i kriminalizovana, ali i da je uprkos tome, zahvaljujući veri građana Srbije u ideju demokratije i socijalne pravde, Demokratska stranka opstala i opstaje na političkoj sceni Srbije.

Povezano:

Pročitajte i ovo: