Mitić: Uskoro dolazim na vlast i sve čistim
"OPRAVDAO" DNEVNICU OD 5.500 DINARA

Mitić: Uskoro dolazim na vlast i sve čistim

Broj pregleda:

Iako je u više navrata iznosio neproverene tvrdnje, bivši lider lokalnog SPS-a Radovan Mitić na poslednjoj sednici Skupštine rekao je da će „sve medije počistiti“, a da je za njega lično poniženje kada se njegova diskusija ne prenosi.

Radovan-Mitic

Mitić je već na početku sednice prvo primetio da nema kamera lokalne televizije „Laser“ što mu je vidno zasmetalo, pa je, kako bi i taj deo Njegove diskusije po Njegovoj želji preneli, prva rečenica upućena sa skupštinske govornice bila „Gde su kamere?“.

Kako je bio vidno uzrujan zbog neprisustva kamera, očiglednu želju da se fotografiše za skupštinskom govornicom, kako bi što pre nastavio sa diskusijom po Dnevnom redu, ispunio mu je, fotografišući ga svojim privatnim foto-aparatom, šef odborničke grupe SNS-a.

Naprednjak
Naprednjak ovekovečio momenat!

Međutim, Mitić je, ne obazirući se na Dnevni red Skupštine u kojoj predstavlja građane koji mu i dalje dnevnicu plaćaju 5.500 dinara i kojima je ostao najpoznatiji po aferi „pečat“ i jednoj od većih plata u to vreme od 127.000 dinara dok je obavljao funkciju predsednika Skupštine na čijem je čelu „opstao“ cela 3 meseca, da bi potom sam sebe smenio, nastavio je sa prozivkama medija, najavljujući svoj skori dolazak na vlast i da će sve „to“ (medije, prim. aut.) počistiti.

Ja sam tamo na sredstvima informisanja ocrnjen da sam imao 127.000 dinara platu, eno to je objavljeno na internetu i to meni u opšte ne smeta, ja znam ko to radi. Kad dođem na vlast sve ću ih počistiti, a to će se vrlo brzo desiti – poručio je bivši lider lokalnog SPS-a Radovan Mitić.

Iako ovaj vid pretnje nije sankcionisan od strane predsedavajućeg sednice, Mitić je nastavio sa optužbama, ovoga puta na račun nevladinih organizacija za koje je, kako je rekao, sve pripadaju Vladi.

Nema nevladinih organizacija. Iza njih uvek stoji neka Vlada – rekao je Mitić.

Koalicija
Koalicija/ Slavoljub Petković NS (levo), Radovan Mitić SPS (u sredini) i Goran Marinkvoić JS (desno) (Foto: OO SPS SVRLJIG * Facebook.com)

Radovan Mitić ujedno je i šef opozicione odborničke grupe SPS-JS-NS koja je u koaliciji, nakon izbora, sa cele 3 stranke jedva „nakrpila“ 4 odbornika.

Na čelu lokalnog SPS-a od nedavno je izabran Raco Mentović.

AUDIO ZAPIS SA SEDNICE:

Prokomentariši

Povezano:

Pročitajte i ovo: