Miletić u Jermeniji na zasedanju Skupštine PABSEC-A

Broj pregleda:

Danas je održan 52. sastanak Skupštine PABSEC-a u Jermeniji, u gradu Jerevanu, gde našu zemlju Srbiju predstavljaju tri poslanika na čijem čelu je šef delegacije Igor Bečić, a jedan od članova je i Svrljižanin Miija Miletić. 

Miletić u Jermeniji na zasedanju Skupštine PABSEC-A 1

Skupština PABSEC-a u Jermeniji traje od 26. do 28. novembra, a delegacija Srbije izdvaja se od drugih zemalja po aktivnošću i predanom radu.

Zastupamo Srbiju i njene interese. Aktivni smo po temama ekonomskog i privrednog razvoja, ali i po temama koje se tiču mira i stabilnosti u regionu, kaže Miletić.

On dodaje da je danas bilo reči i o razvoju turizma, kulutre, ali i poljoprivrede, što je veoma bitno za dalji razvoj Srbije, konkretno jugoistoka zemlje.

Razvoj i mir u svim zemljama članicama PABSEC-a je cilj i glavna tema na zasedanju u Jermeniji.

Miletić u Jermeniji na zasedanju Skupštine PABSEC-A 2

Vredno je na kraju reći da je naš Svrljižanin, narodni poslanik Milija Miletić aktivan u promociji svoje opštine i svoje zemlje. On je prilikom posete Jermeniji ostvario nove kontakte i poznanstva sa prijateljima naše zemlje Srbije iz Rusije, Jermenije, Grčke, Ukrajine, Bugarske, Gruzije, Moldavije, Rumunije, Turske itd…

Povezano:

Pročitajte i ovo: