Predsednik Socijaldemokratske partije Srbije Rasim Ljajić poručio je večeras da na narednim izborima treba izabrati one koji hoće da rade za opšte dobro, a ne za svoj ili samo stranački interes. Najvažniji zadaci biće da se uredi zemlja, koja treba da bude “država reda i rada”.

Veoma je bitno sačuvati postojeća radna mesta i pritom se izboriti za otvaranje novih, naglasio je Ljajić.

On je na predizbornom skupu SDPS u Svrljigu poručio građanima da ne veruju onima koji obećavaju milijarde, jer da bi to bila stvarnost i realnost onda niko više ne bi morao da radi.

  • “Neki se u ovoj kampanji razbacuju milijardama kao klikerima, ali realnost je nešto drugo. Mora puno da se radi i da se izborimo za svaki dinar i dolar”

Ljajić je pozvao birače da daju glas lideru DS Borisu Tadiću, jer je on, kako je rekao, ujedinitelj i da Srbiji takav predsednik treba. Ljajić je pozvao sve građane da izađu na glasanje 6. maja.

Predsednik opštinskog odbora SDP-a u Svrljigu, Nenad Ranđelović, kazao je da je na lokalnom nivou sačinjen tim stručnih,  odgovornih i sposobnih ljudi koji neće bežati od problema, već će se sa njima suočavati i rešavati ih.

‚‚ Stvorili smo tim koji će ostvariti bolju komukaciju sa državnom upravom, tim koji će pisati projekte i stvarati dobre uslove za investitore. Stvorili smo tim koji će obezbediti lepši i bolji život u Svrljigu. Stvorili mo Tim koji pobeđuje. Stvorili smo tim za budućnost, naglasio je Ranđelović ‚‚.