Skup podrške Aleksandru Vučiću u Svrljigu

Broj pregleda:

Danas je u Svrljigu održan skup podrške predsedničkom kandidatu Aleksandru Vučiću u organizaciji USS-SNS-SPS-JS-PUPS, kao i ostalih koalicionih partija i stranaka koje za predsednika Srbije podržavaju kandidata pod rednim brojem 6. 

Skup podrške Aleksandru Vučiću u Svrljigu 1

Na skupu je poručeno da je jedino rešenje za stabilnu Srbiju da njen budući predsednik bude Aleksandar Vučić.

Aleksandar Cvetković (SPS) kaže da je Svrljigu potrebna fabrika koja će moći da uposli 500 radnika.

Skup podrške Aleksandru Vučiću u Svrljigu 2
Aleksandar Cvetković (SPS), foto: Svrljiške novine

Očekujem da će ovi izbori doneti, ništa novo, nego jedan kontinuitet gde nećemo objašnjavati ni ministrima, ni predsedniku države i vlade gde je Svrljig. Mnogi od predsedničkih kandidata ne znaju gde se nalazi Svrljig. Za Svrljig je dobro da u narednih godinu ili dve dobije fabriku koja će zapošljavati najmanje 500 ljudi, da li će to biti u poljoprivredi, kožarsko-preređivačkoj industriji, lekovitom bilju ili farmaceutskoj industriji važno je zaustaviti demografsko pražnjenje i povećati natalitet u ovoj opštini, rekao je Cvetković za portal “Svrljiške novine“.

Narodni poslanik i predsednik Ujedinjene seljačke stranke Milija Miletić kaže da je važno da Svrljižani 2. aprila glasaju za broj 6 i daju podršku Aleksandru Vučiću.

Skup podrške Aleksandru Vučiću u Svrljigu 3
Milija Miletić (USS), foto: Svrljiške novine

Očekujemo pobedu našeg kandidata Aleksandra Vučića. Nakon izbora nastavljamo da radimo za našu opštinu, selo i  da unapređujemo poljoprivredu. Izađite na izbore i zaokružite broj 6, broj šest sve rešava – samo Vučić Srbiju spašava, rekao je Miletić.

Okupljenim Svrljižanima obratio se i član Glavnog odbora Srpske napredne stranke i ministar poljoprivrede Branislav Nedimović rekavši da je za poljoprivredu najbitniji kontinuitet i stabilnost.

Skup podrške Aleksandru Vučiću u Svrljigu 4
Branislav Nedimović (SNS), foto: Svrljiške novine

Zato je jako važno da građani Svrljiga u nedelju, 2. aprila, glasaju kako treba kako bi nastavili putem razvoja poljoprivrede jer ona je nama jedna od najvažnijih aktivnosti, rekao je Nedimović.

Skup podrške Aleksandru Vučiću organizovan je u sali bioskopa Centra za turizam, kulturu i sport opštine Svrljig.

Povezano:

Pročitajte i ovo: