Igor Davidović pristupio SNS - Svrljiške novine

Igor Davidović pristupio SNS

Broj pregleda:

Srpskoj naprednoj stranci (SNS) danas je pristupio Igor Davidović, bivši predsednik OO USS Svrljig i aktuelni direktor Javnog komunalnog stambenog preduzeća Svrljig. 

Igor Davidović, foto: M.M.
Igor Davidović, foto: M.M.

Ovu informaciju potvrdio nam je i prvi čovek naprednjaka na lokalu, Goran Jeremijić, aktuelni zamenik predsednika Skupštine opštine Svrljig.

Igoru želim sreću i uspešan dalji rad u stranci, poručio je Jeremijić za portal ,,Svrljiške novine”.

Foto: OO SNS Svrljig
Foto: OO SNS Svrljig

Inače, u prethodnom periodu Igor Davidoić bio je jedan od istaknutijih članova Ujedinjene seljačke stranke, jedno vreme bio je i predsednik Opštinskog odbora, a obavljao i funkcije direktora JKSP ,,Svrljig”, pomoćnika predsednika Opštine Svrljig i predsednika SO Svrljig, da bi se nakon svega ponovo vratio na čelu lokalnog komunalnog preduzeća.

Srpska napredna stranka na lokalu u Svrljigu je u koaliciji sa Ujedinjenom seljačkom strankom i Partijom ujedinjenih penzionera Srbije, a na ključnim mestima u vlasti postavljeni su Gradimir Milosavljević  na mesto zamenika predsednika opštine Svrljig, Goran Jeremijić zamenik predsednika SO Svrljig, Vladica Živanović opštinski većnik, Daliborka Marković pomoćnik predsednika, Bojan Petrović direktor SŠ ,,Dušan Trivunac Dragoš” i Igor Davidović direktor JKSP ,,Svrljig” Svrljig.

Prokomentariši

Povezano:

Pročitajte i ovo: